Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Megvertek az óvodában mit tegyek?

Megvertek az óvodában mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyik kisfiu apukája nagyon agressziv,korábban páromat bántotta amiböl rendőrségi ügy is lett.Utána kiderült h a gyerekeink egy csoportba járnak,azota nem bir elmenni mellettünk,örökké lökdös,leköp az utcán és hasonlok.

Tegnap is fellökött az öltözőben,utána meg megpofozott mert mikor fordultam ki csoportszoba ajtajábol,hozzáértem a fia ruhájához.

Sajnos kamera nincs,pont becsukta az ovónő az ajtót,igy senki nem látta.

Rendőrség nem tud tenni semmit,mert nincs tanu,és garázdaságnak se minősíthető,mert nem nyílt utcán történt.

2014. máj. 21. 06:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
71%
Fehér volt, de a primitiv k.va.anyázós fajta.
2014. máj. 22. 17:00
 22/29 anonim ***** válasza:
36%
Ez a baj, Magyarországon, kellett a Fidesz, sosem lesz rend.Én akkor is átíratnám a gyereket,és másfelé futnék.Van megoldás, de nem szabad tűrni az ilyen szadista állatokat!
2014. máj. 25. 16:10
 23/29 A kérdező kommentje:

utolso:milyen megoldásra gondolsz?

nem messze lakunk egymástol,és volt hogy játszotéren megfenyegette páromat...véletlenül is összefutunk,városi rendezvény,stb....ott persze nem nagyon mer semmit tenni,csak véletlenül nekemjön,majd ártatlan pofával elnézést kér ha más is látja....

2014. máj. 25. 17:51
 24/29 anonim ***** válasza:
Költözés,vagy hang és kamera bekapcsolva.Ilyen nincs, hogy vki rettegésben tart ártatlan embereket!Biztos van vmi fórum ahová lehet ilyen gonddal fordulni.Lehet másokkal is így csinálja,csak nem tudsz róla, ki kellene deríteni, hogy ahol lakik, ott mi a helyzet.
2014. máj. 28. 17:32
 25/29 A kérdező kommentje:
Nem együttmüködö sose bármi van(pl korábbi gázolásnál se tanuskodott a rendörségen) most meg indent tagad mert nincs tanú.Óvodába is behivatták hogy itt ezt nem igazán kéne,és letagadta h csak én találtam ki az egészet.
2014. máj. 28. 20:12
 26/29 Flash! válasza:

Kezét lábát eltörném baseballütővel ha az én páromat bántaná az tuti. aztán megmondanám,hogy biztos csak kitalálta.

Arról már nem is beszélve, hogy vannak olyan szakemberek akik viszonylag olcsón tartanak neki kommumikációs továbbképzést.

Költözz el vagy vedd fel a kesztyűt, hogy eszébe se jussom többet keménykedni.

Mondom én már ráhajlítottam volna a szívlapátot,

A lényeg,hogy valamit tegyetek mert lehet még rosszabb is...

2014. jún. 10. 14:58
 27/29 A kérdező kommentje:
Félek ha "nekiesnénk" akkor ő még durvább lenne utána...nem lehet rá hatni...
2014. jún. 10. 15:48
 28/29 anonim válasza:
56%
Horgy sokkolót,viperát,boxert,gázspray-t,vagy kést és ha nekedjön nyugodtan védekezz úgyse jelent fel. Egyébként elég ijesztő hogy felnőtt vagy és ezt hagyod.
2014. jún. 18. 13:24
 29/29 A kérdező kommentje:
Utolso:nem tudok mit tenni,és sose gondoltam volna hogy ovodába is vigyek ilyesmit mert ott se bir magával az illető....
2014. jún. 19. 06:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!