Mennyire normális egy óvodában (kiscsoport), hogy állandóan betegek a gyerekek?
Az enyémeknek 2 év kellett, hogy ne legyenek állandóan betegek, pedig mindent kipróbáltunk.
Van olyan gyerek, aki állandóan náthás és nagyon csúnyán köhög, mégsem hiányzik sosem. Na az ilyen fertőtzi szét a többit.
Ismerős,nekem novemberben meg decemberben alig járt.Sosem volt beteg előtte,de tényleg soha,most meg már a kórházat is megjártuk többször is.
Nekünk a broncho vaxom nevű szer segített,ezzel 3 hónapig nem volt beteg,igaz most 3 hete full leterítette egy vírus,és nagyon megszenvedtük,de előtte 3 hónapig semmi,én is meglepődtem.Szerintem próbáljátok meg majd szeptembertől,hátha nektek is segít.Egy doboz 5000 Ft,2-őt kell beszedni,kúraszerűen (doki elmondja hogy) borsos ára van,de megéri.
Nem, ilyen mértékben, amiről te írsz egyáltalán nem normális.
Persze, minden évben (főleg télen és járványos időszakban) egyszer-kétszer mindenki beteg lesz. De az, hogy ez szeptembertől márciusig minden hónapban, aztán kéthetente, most pedig már állandóan.....ez nagyon nincs rendben.
Valamit ki kell találnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!