Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyire normális egy óvodában...

Mennyire normális egy óvodában (kiscsoport), hogy állandóan betegek a gyerekek?

Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 21:56
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Utolsó! Fogd vissza magad, az ilyen parasztok miatt,mint TE, van ez a helyzet,ami most van ebben az országban!!! Egyesek azt hiszik,mindent megtehetnek!!!
2014. márc. 26. 16:13
 22/26 anonim ***** válasza:

Látom kicsit elfajultak a dolgok..... :)

Nekem is kiscsoportos a fiam, és szeptember óta maximum 2hét volt, amit egyhuzamban tudott járni oviba. Most éppen a második héten járunk már és csütörtök van, már 2napja megint folyik az orra. MOndjuk beviszem így őt, mert ha nem zöld ta..ony folyik, csak vizes orrfolyása van- azzal még fogadják az oviba, meg egyébként nem köhög és nem lázas, és az orrfolyás sem durva.

De egyébként úgy van, ahogy írod - a mi csoportunkban is, és ez ha bunkóság leírni, ha nem, de nagyon sok szülő beviszi betegen a gyerekét. Amikor szoktattam a fiamat az oviba, volt akit már reggel olyan bágyadtan hagyott ott az anyukája, hogy 1óra mulva már hívták, hogy tiszta láz lett a kislány...

Ez azért abszolút látszott már reggel is rajta, hogy nem fogja sokáig bírni az ovit. VAgy mikor farsang volt. Én bent voltam az oviban a fiammal, 20gyerek volt, amiből 5nek folyamatosa és nagyon durván folyt az orra és állandóan köhögtek... De hát az első farsangja a gyereknek, ne hagyja már ki....... Köszi- utána héten 7en voltak mindössze a csoportba!

Akkor én is csak néztem, hogy így persze, hogy nem csodálkozok, hogy az én gyerekem is állandóan beteg.

Egyébként én még itthon vagyok a kistesóval, és ha ennél az orrfolyásnál nagyobb baja lenne, biztos, hogy nem vinném be őt. Sőt, ha lebetegszik komolyabban, akkor 2hetet hagyom itthon, hogy tutira meggyógyuljon. Oké, én megtehetem, mert még itthon vagyok, de azért engem is bosszant, hogy állandóan beteg a fiam.

Pedig ő sem volt beteges és most mégis az. Sőt van egy nagycsoportosom is mellette, és érdekes, hogy az ő csoportjára ez nem volt annyira jellemző. Ő is volt beteg, de kiscsoportban is max 5x egész évben. Középsőben 2-3alkalommal folyt az orra, és még dokinál sem voltunk. Most nagycsoportban meg már többet hiányzott, mert ő is elkapja a legkisebbel együtt amit a középső hazahoz az oviból!! :( Tökszívás!!!

2014. márc. 27. 19:31
 23/26 anonim válasza:

Jónapot!

14 éves fiú vagyok, (o előtt most is tüsszentettem) csecsemőkorom óta rengeteget vagyok beteg (nem karlak megfélemlíteni, nehidd azt), vizsgáltassad ki a gyermekedet mihamarabb!

2014. ápr. 16. 22:09
 24/26 A kérdező kommentje:
Nem csak az én gyerekem beteg gyakran,hanem az egész csoport! Van,aki már ki is vette a gyerekét az óvodából,pont emiatt! Szóval nem a gyerekemmel van a "probléma", mert nem ő beteg egyedül,hanem az egész csoport,akkor mind a 28 gyereket el kéne vinni kivizsgáltatni?! Ja,és mi felnőttek is majdnem mindig elkapjuk, én meg nem voltam eddig az a beteges tipus!
2014. ápr. 19. 16:36
 25/26 anonim válasza:
55%

Sztem vetesse ki a gyereket mert ha az egész csoport beteg akkor vagy a ételbe van valami, vagy az oviba van vmi akármi vagy egy gyerek van aki nem vigyáz a személyes higéniára és úgy fertőz.

Amikor elviszi orvoshoz akkor megvizsgálja, ad rá gyógyszert és minden jó utána meggyógyul? Nem akarlak ilyesztegetni ezért nem mondom hogy mi lehet még a probléma. Remélem tudok segíteni, rövid korom ellenére is.

2014. szept. 7. 21:40
 26/26 anonim ***** válasza:
nalunk be se engedik a beteg gyereket, ha megis beteg, akkor hivja a szulot a noverke! nagy harc ez, sajnos aki nem tudja megoldani, mint en is nagyon nehez, naghyszulok, rokonok nelkul. Vegre sikerult olcsobban talalnom bebisittert a betegskedos idoszakra, mert az eves 40 nap betegszabim elfogyott, es mar szopltak a munkahelyemen is, hogy vigyazzak mennyit hianyzom... szoval a fizetesen 1/4-1/3 -a elmegy bebisinterre es csak imadkozom, h javuljon a helyzet es a kisfiam a harmadik nap ovi utan ne jojjon haza zoldtakonnyal.
2014. okt. 28. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!