Megvertek az óvodában mit tegyek?
Egyik kisfiu apukája nagyon agressziv,korábban páromat bántotta amiböl rendőrségi ügy is lett.Utána kiderült h a gyerekeink egy csoportba járnak,azota nem bir elmenni mellettünk,örökké lökdös,leköp az utcán és hasonlok.
Tegnap is fellökött az öltözőben,utána meg megpofozott mert mikor fordultam ki csoportszoba ajtajábol,hozzáértem a fia ruhájához.
Sajnos kamera nincs,pont becsukta az ovónő az ajtót,igy senki nem látta.
Rendőrség nem tud tenni semmit,mert nincs tanu,és garázdaságnak se minősíthető,mert nem nyílt utcán történt.
nem igaz, hogy nem jelentheted fel...
szüleim elváltak, anyám valami cuccáért visszament a lakásukba, összekaptak, majd jól összepofozták egymást. nincs tanú, ráadásul a saját tulajdonú lakásukban történt.
ősszel lesz a tárgyalás mert a békítést nem fogadták el...
Nem tudtok átmenni másik oviba? Én biztos nem járnék olyan helyre, ahol megütnek,leköpnek. Képzeld, mit csinálna a gyerekeddel, ha épp nem néznél oda???
Off:
Tegnap engem is elvert egy nő az utcán fényes nappal.
Miután majdnem elütött engem a zebrán, és én szóltam neki, hogy legközelebb figyeljen oda.... járó motorral otthagyta a kocsit, kipattant, utánam futott és úgy elkapott engem, elkapta a két karjával a két karomat és úgy rángatott, hogy majd a belem jött ki. Szabadulni nem tudtam, nagyon erős volt, visszaütni szintén esélyem nem volt, miután a kezem le volt fogva. Két járókelő szedte le rólam, ezután én elfutottam. Én 50 kiló vagyok, ő meg volt vagy 100 kiló.... reggelire megkajálna engem....
Fényes nappal mindez és Budapesten.
A karomon még mindig ott a nyoma.
Feljelenteni nem tudom, mivel elfutottam, hogy ne szedjen szét engem még jobban.
Hiába vinném másik oviba,utcán is összefutunk.Nem lakunk tul messze egymástól.Mikor elmentem futni itthon a tóhoz,ott egy olyan részen ért utol ahol nem láttak,ott volt az az eset hogy leköpött meg majdnem belökött a tóba.
Off:az autós eset is nagyon durva!!!
-akinek nem életszerü,megadom privátban az elérhetőségemet,nyugodtan megkereshet és ha kell megmuttom a régi rendőrségi jegyzőkönyvet is,de akár a rendőrségre is bejöhet velem,és elmondják h nem udnak mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!