Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen gondjaitok akadtak...

Milyen gondjaitok akadtak eddig az óvodában/bölcsődében?

Figyelt kérdés
Hogyan sikerült megoldani?
2014. máj. 17. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Nos, 1 ev bolcsodevel es 3 ev ovodaval a hatam mogott magam is meglepodve jelentem: semmi. Vagyis semmi egetrengeto, emlitesre melto hatalmas problema nem akadt.
2014. máj. 17. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak annyi,hogy a beteg gyerekeket is behordják,így gyakorlatilag mindenki állandóan beteg.
2014. máj. 17. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Igazából semmi!

A csoportpénz kezelése hagy némi kívánni valót maga után,mert túl sok megy belőle seggnyalásra az óvónők felé a szmk részéről,vagyis nagyon sokat költenek rájuk a megkérdezésünk nélkül vagy ha meg is kérdeznek az utolsó pillanatban és interneten,ahova a szülők 75%-a alig megy fel,válaszol 2 ember,a többit igennek veszik.Amúgy nincs ok panaszra (eddig).

2014. máj. 17. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is a mázlisták táborát gyarapítom, mint az első. :) A lányom járt 1 évet csanába, és 4 évet oviba, a fiam pedig 1 évet csanába, illetve most az 5. hónapját tapossa az oviban és eddig még semmi gondunk nem akadt. Mondjuk én alapból nem vagyok egy problémázós szülő, vannak olyan dolgok, amik nekem nem jelentek gondot, de ugyan az miatt más anyuka totál fel van háborodva.
2014. máj. 17. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Tetűs mindig valamilyik....AZT a családot nem lehet megkérni hogy otthonát tisztitsa...pedig magyarok :/
2014. máj. 17. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:
tetű és a beteg gyereket is behozzák. De nem szoktam miatta problémázni, a tetűt megoldották. Meg lett a szülőnek mondva, hogy addig nem jöhet oviba a gyerek, míg van benne, különben fel lesz jelentve a jegyzőnél, mert fel lehet törvényileg. De már nagyon durva volt a tetű eset.2x szólt a kedves anyukának a védőnő is, de nem érdekelte. Ezért lépték meg a végső lépést. Akkor már kibírta takarítani a gyerek haját, érdekes... A beteg gyerek ellen nem tudnak mit tenni, csak mi szülők bosszankodunk, hogy megint mehetünk táppénzre a gyerekünkkel, mert a másik szülő ne tudja/akarja egy pár napig otthon ápolni.
2014. máj. 18. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!