Sima évzáróra kiscsoport mennyire sok szerintetek 5000 ft/fő pénzbeadás?
Szerintem sok!
Karácsonyra 4000 ft-ot adtunk be. 29 fős a csoport. Vásárlási utalványt kaptak az óvónők, meg a dajka is. Pontosabban 2 fő nem adott be semmit. Most megint ezt találták ki, de már emelkedett egy ezressel, mert van valami új pár órás óvónő és ő is kap és mindenki ugyan annyiért vásárlási utalványt.
Közben a héten lezajlott az esemény!
Úgy lett, hogy feleződött az összeg, mert az 5000-et leszavaztuk! Így is szép pénzből jutott mindenkinek ajándék/utalvány és virág is! Amin meglepődtem, hogy utólag valaki elkottyantotta magát a szervező szülők közül, hogy még kicsit rá is fizettek!???!
Komolyan hogy nem értem őket! Így is beadta rengeteg szülő, hogy az utolsó percben szóltak!
Ja, nem sajnálom az ovis ajándékokra a pénzt, de pont mikor ezt az extrém pénzes dolgot beszéltem az ismerőseim között ők mesélték, hogy tanárként, óvónőként van, hogy virágot sem kapnak... szóval a két véglet...
Kérdésre válaszolva: nem volt róla szó, hogy a szülőkön kívül szmk, vagy más fizetne a dolgokba!
Szmk-ról nálunk szó sem volt eddig! Komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!