Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Sima évzáróra kiscsoport...

Sima évzáróra kiscsoport mennyire sok szerintetek 5000 ft/fő pénzbeadás?

Figyelt kérdés

Szerintem sok!

Karácsonyra 4000 ft-ot adtunk be. 29 fős a csoport. Vásárlási utalványt kaptak az óvónők, meg a dajka is. Pontosabban 2 fő nem adott be semmit. Most megint ezt találták ki, de már emelkedett egy ezressel, mert van valami új pár órás óvónő és ő is kap és mindenki ugyan annyiért vásárlási utalványt.

2014. máj. 15. 09:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Tehát 36 ezres utalványt kapnak? (4fő ezek szerint). Szerintem rengeteg! Ki találta ki ezt?
2014. máj. 15. 09:52
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg. Nálunk úgy van, hogy 1 félévre fizetünk 2 ezer forintot. 2 óvónő van és 1 dajka.
2014. máj. 15. 09:53
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
meredek.
2014. máj. 15. 09:58
 4/21 A kérdező kommentje:

A szülői munkaközösség kért javaslatokat... és ezt javasolták páran, akik még írtak.

Én írtam, hogy virág és mellé valami apróság, de ezt meg sem hallották! Az a baj, ha beírom, hogy sok akkor én leszek a sz*arrágó gonosz szülő!

Már karácsonyra is soknak éreztem, de egy évben egyszer "egyefene" gondoltam.

2014. máj. 15. 09:59
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell évzáróra meg karácsonyra ajándék? :S Én még ilyenről nem hallottam. Nálunk a gyerekeket szokták ajándékozni, nem az ott dolgozókat.
2014. máj. 15. 10:05
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Milyen utalvány? Nem te vagy a sz.rrágó szülő, hanem a többi a túlbuzgó. Esetleg felvethetnéd, hogy elég lenne 10-15 ezres utalvány és akkor kevesebb lenne a költség és ennyi is elég sok ajándéknak szerintem.
2014. máj. 15. 10:05
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a két óvónő plusz egy dadus kap fejenként 5000 ft-os utalványt plusz virágot. De ezt az éves csoportpénzből vettük meg, tehát külön nem kellett erre pénzt beadni.

Nagyon soknak tartom a tieteket... Pedig éves szinten mi is 8500 ft-ot fizettünk be, de abból sok játékot vettek, meg szőnyeget a csoport szobába.

2014. máj. 15. 10:09
 8/21 A kérdező kommentje:

Gondolom azért, mert így érzik úgy, hogy mindent megkap a gyerekük, meg "jófejek" lesznek az óvónénik szemében is! Valakinek ez a külvilág felől érkező visszajelzés kell, vagy fene tudja! :) Pistike és társai úgy okosabbnak meg szebbnek lesznek beállítva, ha szép nagy, vagy inkább drága ajándékot kap a gazdag szülőktől az óvónéni!

Azzal, hogy adunk nem is volna bajom, de most nagyon úgy érzem, hogy elszállt az a bizonyos... vagy inkább elgurult a gyógyszerük!

2014. máj. 15. 10:10
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Soknak tartom. Mi 1500ft-ot adunk be.
2014. máj. 15. 10:11
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Brutál sok. Ez már közelíti a megvesztegetés kategóriáját. Nem is etikus.
2014. máj. 15. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!