Sima évzáróra kiscsoport mennyire sok szerintetek 5000 ft/fő pénzbeadás?
Szerintem sok!
Karácsonyra 4000 ft-ot adtunk be. 29 fős a csoport. Vásárlási utalványt kaptak az óvónők, meg a dajka is. Pontosabban 2 fő nem adott be semmit. Most megint ezt találták ki, de már emelkedett egy ezressel, mert van valami új pár órás óvónő és ő is kap és mindenki ugyan annyiért vásárlási utalványt.
A szülői munkaközösség kért javaslatokat... és ezt javasolták páran, akik még írtak.
Én írtam, hogy virág és mellé valami apróság, de ezt meg sem hallották! Az a baj, ha beírom, hogy sok akkor én leszek a sz*arrágó gonosz szülő!
Már karácsonyra is soknak éreztem, de egy évben egyszer "egyefene" gondoltam.
Nálunk a két óvónő plusz egy dadus kap fejenként 5000 ft-os utalványt plusz virágot. De ezt az éves csoportpénzből vettük meg, tehát külön nem kellett erre pénzt beadni.
Nagyon soknak tartom a tieteket... Pedig éves szinten mi is 8500 ft-ot fizettünk be, de abból sok játékot vettek, meg szőnyeget a csoport szobába.
Gondolom azért, mert így érzik úgy, hogy mindent megkap a gyerekük, meg "jófejek" lesznek az óvónénik szemében is! Valakinek ez a külvilág felől érkező visszajelzés kell, vagy fene tudja! :) Pistike és társai úgy okosabbnak meg szebbnek lesznek beállítva, ha szép nagy, vagy inkább drága ajándékot kap a gazdag szülőktől az óvónéni!
Azzal, hogy adunk nem is volna bajom, de most nagyon úgy érzem, hogy elszállt az a bizonyos... vagy inkább elgurult a gyógyszerük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!