Ti mit tennétek?
gyerekek azért nagyon tudják a napokat, szerintem csinálhattok olyat, hogy hétfőn és pénteken elhozod ebéd után. így tudja kötni a hétvégéhez és talán nem lesz belőle hiszti, de mégis jut is marad is.
én 1 évig pénteken ebéd után mentem érte mert szabadnapom volt fixen a péntek. nem volt belőle sose gond, tudta, hogy ha korán megyek akkor hétvége jön :)
és igen, nyilván az óvónőnek is könnyebb délután kevesebb gyerekkel, de a te gyereked is pontosan tudja, hogy otthon a kistesóval játszol míg ő ott unatkozik alvás időben, szóval nem egyszerű :)
de mivel még csak 4 éves, szerintem ráértek majd szeptembertől bekeményíteni, ezt az évet meg vehetitek lazábban. ősszel meg gondolom már csak 1x fog aludni a kicsi is, szóval akkor nem lesz mindegy, hogy alvás időben kell elrohannod, de most még gondolom bárhol és bármikor alszik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!