Ovis fényképezésre mit adnál kiscsoportos lányodra?
Figyelt kérdés
1. Alkalmi ruha (nem tudom rányúzni mivel ordít)
2. Farmer+póló (lányom kedvence)
3. Egyéb??
Anyósom szerint az első, de én úgy érzem az nem igazán tükröz egy ovis gyereket, és ő sem érzi jól benne magát.
De félek, hogy más szülők még a csillárt is ráaggatják a gyerekükre, és ki fog lógni akkor a csoportképről...
Véleményeteket leírnátok?
2014. márc. 17. 10:27
11/13 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy mi az az ovis fotózás? Minden évben van csoportkép a gyerekekről, vagy egyéni kép? Most lesz ovis a kislányom, de úgy tudom ilyen nálunk nincs?!
12/13 anonim válasza:
Lányom imádja a csini szoknyát,ruhát, ezért rá alkalmit adok fotozáskor. DE a lányodnak ez nem jön be. Elvinném a boltba és közösen választanánk egy csinos felsőt a farmerhez. Hozzá egy kis helyes csajos cipővel.
13/13 anonim válasza:
Nálunk nincs csoportkép, hanem minden gyereket egyesével visznek el a játék közepéről fotózni, így én olyan ruhát adtam rá, amit hétköznap is. Legging és tunika volt rajta. A haját az ovónéni befonta, mert ő nagyon tud én meg nem :)
Biztos nem engedném egész nap feszengeni az alkalmiban, mert 200 gyerek van az oviban és nem tudni, mikor kerül rájuk a sor. Idén pl. az udvarról hívták fel őket fotózásra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!