Kiscsoportos gyermeketeknek milyen ollót vettetek? Vett valaki esetleg a MOL-nál matricákért Fiskars Kidzors gyermek mintavágó olló szettet? Milyen?
Mi ilyet, csak 2 db-os, egy hullám, és egy cikk-cakk olló van benne.
A kisfiam 3,5 éves, kiscsoportos.
December elején vettem meg ezt a mol-os fiskarst.
Nagyon jó minőségű, jók a minták és imád vele nyírni.
Volt egy hét decemberben, amikor ovi után mindig kérte és a kedvenc elfoglaltsága volt, hogy A/4-es papírokat apró fecnikre dolgozott szét vele :)
Aztán együtt porszívóztunk.
Ügyesedik a keze az ollóhasználattal is.
Minőségi, erős a műanyag ház, praktikus a kis műanyag tasak, amibe be lehet dugni az ollókat és megfelelően éles a fém rész is, kartonosabb papírokkal is elbírtunk.
Egyáltalán nem balesetveszélyes, a vége lezárt, lekerekített.
Ár-érték arányban is jó így pontokkal, mert 6 db 3 eFt- tehát 500 Ft/db- ennyiért normál esetben elég silány sima élű kis kínai ollót lehet beszerezni kb.
Vedd meg nyugodtan- bár nem tudom, van-e még
(Bp-en már akkor is az utolsók voltak mindenütt)
...előző (hosszú) válaszoló vagyok.
Még annyit tennék hozzá, hogy nem CSAK műanyagból vana nyele sem, hanem belül az is fém, tehát eltörni nem fog.
Sok kisgyerek ollónak épp ez a baja, hogy valami silány műanyag, ami görből, reped stb.
Ha ismered a fiskars termékeket egyébként, akkor ez is hasonlóan jó minőség.
Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz :-).
Kedves 3 (4)! Mind a 6 olló mintás vagy van benne sima élű is? Nem ismerem sajnos ezt a márkát :-(. De holnap megnézem, hátha kapok még ilyen készletet!
Az előző válaszoló vagyok (3,4)
Mindegyik mintás.
Állatkákhoz vannak rendelve- minden olló más-más két színnel vandíszítve és rajtuk 1-1 állatka van.
Pl. a cicásnak a mintája olyan, mintha a cica fejének a teteje és a két füle látszódna- ebből van sorminta- remélem, érthetően írtam le.
Nincs benne sima, hanem mindegyik mintákat vág. Szépek.
nézd meg a neten a fiskars termékeket.
ilyesmi, csak az állatkák kisebbek rajta és ugyanígy a száron rajta van a minta.
Nekünk az első ollónk ilyen volt (ill. még meg is van). Rugós, könnyen megtanul vele vágni, és ha már megy a mozdulat a rugó segítsége nélkül is, vissza lehet hajtani. Ugyanolyan, mint a többi olló.
A Fiskars is jó, olyanunk is van.
Nekünk mindkét gyermekünk (3,5 és 2 évesek) rendes, felnőtt papírvágó ollóval "dolgozik". Két napja a körömvágás a sláger, a nagyobbik most olyan kerek végű baba-körömvágó ollóval ügyeskedik, a kicsinek az még túl precíz motorikát igényelne.
Az a Kidzors jópofa lehet, biztos élveznék a kölkök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!