Mit tennétek, ha kiscsoportos gyereketek lökdösné a társait?
Az pedagógusok szerint még több figyelmet igényel.
Foglalkozunk pedig vele. Nem tudom, hogyan lehetne? Lehet hogy másképpen kéne vele foglalkozni? De hogyan? Tippek? Hogyan beszéltétek le ilyen és ehhez hasonló buta viselkedésről a gyereketeket?
Próbáltunk már vele többször is beszélni! Mindig elmondja, hogy tudja azt, hogy nem szabad, de azután megint folytatódik az oviban a rosszaság!
Otthon nem lát a gyerek köztetek konfliktust? Nem lehet benne elfojtott érzelem (akár válás, haláleset, költözés, kistestvér születése stb. miatt)
Ezeket amit írtam szerintem alaposan gondold át. Lehet hogy olyan dologról van szó, ami eddig egyáltalán meg se fordult volna a fejedbe, hogy a gyerekednek gondot okoz.
Köszönöm a válaszokat!
Nincsenek otthon pedig verekedések, veszekedések. Attól vagyok inkább feszült, hogy hazaérek nagy boldogan, vagy elé az oviba. és mindig kiderül, hogy mi rosszat csinált éppen az nap! Eddig ez a lökdösődés a legdurvább!
Ja, és változás sem volt a családban! Szerencsére nem válunk, nem halt meg senki, nem költöztünk stb.
Van még valakinek valami jó ötlete, hogy mitől lehet? Vagy az Ő gyerekénél mitől volt, hogy bután viselkedett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!