Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovis fényképezésre mit adnál...

Ovis fényképezésre mit adnál kiscsoportos lányodra?

Figyelt kérdés

1. Alkalmi ruha (nem tudom rányúzni mivel ordít)

2. Farmer+póló (lányom kedvence)

3. Egyéb??

Anyósom szerint az első, de én úgy érzem az nem igazán tükröz egy ovis gyereket, és ő sem érzi jól benne magát.

De félek, hogy más szülők még a csillárt is ráaggatják a gyerekükre, és ki fog lógni akkor a csoportképről...

Véleményeteket leírnátok?

2014. márc. 17. 10:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%

A csoportképen nem nagyon fog látszódni a ruha. Az egyénin meg legyen olyanban, amiben jól érzi magát. Hogy mutatna mér egy durcás gyerek alkalmiban? :)

Megjegyzem, én azért vennék neki valami vagány, de mégiscsak kislányos, kényelmes ruhácskát (pl. kordbársony kertészruha, fehér pamut felsővel). Jön az anyák napja, évzáró, és akkor is csinosan kell felöltözni.

2014. márc. 17. 10:31
 2/13 anonim ***** válasza:
64%

Szoknyát, csinosabb pamut felsővel. Nem ünneplőt, az biztos, nem fekete-fehéret.

Például türkizt, lilát, csíkosat, lehet akár farmerszoknya, bársony. Valami kis virágos felsővel, ujján fodorral. Én túl nem öltöztettem a lányaimat soha. A hajuk díszítését sem vittem túlzásba. Inkább egyszerűbben.

2014. márc. 17. 10:41
 3/13 anonim ***** válasza:
76%

Amiben jól érzi magát.

Az én kislányaim általában egyberuhát hordanak, ők is kiscsoportosok. Ha a te kislányod farmer-pólós kiscsaj akkor azt. Esetleg valami nagyon csajos pillangós, virágos, pónis, királylányos pólót.

2014. márc. 17. 10:46
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Egy csinos kis ruhát, vagy csini felső szoknyával. Nem kell túl alkalmi, csak amiben csini a kislány, és jól is érzi magát benne.
2014. márc. 17. 11:01
 5/13 anonim ***** válasza:
60%

Hagynám, hogy ő válassza ki a kedvenc ruháját. Így évek múlva is lesz egy saját kis emléke a ruciról, meg az egész fotózkodásról. Ebben a korban nagyon fontos, hogy jól érezze magát egy ilyen újfajta helyzetben, mint az ovis fotózás, mert a kis arca úgyis mindent elárul. :)

Teljesen felesleges ünneplőbe öltöztetni, hiszen nem abban jár oviban, így az egész olyan rideg lenne, nem olyan igazi "ovis kiscsaj" nézne vissza rátok a képről.

2014. márc. 17. 11:15
 6/13 anonim ***** válasza:
64%

Jó persze,legyen kényelmes,de ne feledjük,hogy előbb vagy utóbb,de rá kell szoknia,hogy van olyan alkalom,mikor igen is kell az ünneplő ruha...

Nálunk nem kötelező kiscsoportban még az ünneplő ruházat,de jövőre ünnepekre már kell a fekete fehér kombináció.Viszont a kérdező esetében megpróbálkoznék egy csini farmerszoknyával és egy csinosabb felsővel. Így farmer is,meg nem is :)

Én úgy voltam vele,hogy a ruházata olyan legyen,ami kényelmes,de mégsem hétköznapi viselet vagyis, ha 20 év múlva ránézek,akkor is olyan legyen,ami elfogadható,tehát semmi Disney, Hello Kitty és a pillanatnyi őrület,de nem is a klasszikus fekete fehér.

2014. márc. 17. 14:07
 7/13 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem is abba amibe jól érzi magát, de mégsem az a hétköznapi. Nálunk az oviban nem voltak túlöltöztetve a kislányok. Mondjuk az én lányom meg pont kilógott a sorból, mert tütübe volt, csillogó harisnya, csinicipő stb, de ő ilyen, imádja ha csinosat vehet fel, így a fényképezést is alig várta. Ő választotta ki a ruháját, én csak ügyeltem rá hogy azért ne legyen ízléstelen, vagy túl sok.
2014. márc. 17. 14:17
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
2. verzió, esetleg egy csinibb pólóval, de a lényeg tényleg az, hogy a lányod komfortosan érezze magát. Olyan ruhát, amit eleve sírva vesz fel, nem érdemes erőltetni.
2014. márc. 17. 14:47
 9/13 anonim ***** válasza:
én kislányom 1 alkalmi ruhában volt ,de ő neki tetszet is fel is vete szivesen.
2014. márc. 17. 18:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem arany középút. Nem flancos alkalmi, hanem amiben jól érzi magát, de nem farmer és póló, hanem kicsit csinibb, csajosabb. Az én kislányomon általában szoknya és egy kicsit csillogósabb, de pamut felső szokott lenni, harisnya és zárt orrú csini szandi.
2014. márc. 18. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!