Kirakhatnak minket a körzeti oviból?
A fiam 4 éves,kiscsoportos.Bölcsibe nem volt vele gond,de mióta szeptembertől elkezdte az óvodát azóta panaszkodnak rá az óvónénik,hogy lökdösi a kisgyerekeket.A gyerek azt mondja,hogy őt két nagyobb fiú veri a csoportból.Már többször behívattak miatta .Kértem,hogy tegyék át egy másik csoportba ,de nem tették.Beleegyeztem,hogy elviszem nevelési tanácsadóba a gyereket.Az igazgatónő azt mondta,hogy ő kér majd nekünk időpontot.Ez egy hónapja volt.Felhívtam a nevelési tanácsadót és nem kértek időpontot.Ma szólt az óvónéni,hogy menjünk be az igazgatónőhöz szerdán (holnap után) és akkor megkapjuk a papírokat,hogy másik óvodába kell vinni a gyereket.
Ezt megtehetik?Ez a körzeti és ,mivel 12 órában dolgozunk a párommal,mikor 2 éjszakás között vagyunk nem is tudjuk messzebb elvinni a gyereket.
7es vagyok
Olyan nincs, h kiteszik a gyereket ha már egyszer felvették.Pl. olyan indok miatt lehet max ha a gyerek nem óvodaérett, de ez itt nem áll fenn. Az óvodai elhelyezés egy szolgáltatás amit igénybe vesz az ember ha szüksége van rá (ill. ugye 5 éves kortól napi 4 óra kötelező). Meg kellene mindent tenni annak érdekében, hogy kiderítsék, h mi történt. Szerintem ne hagyd annyiban, szükség esetén fordulhatsz az önkormányzatban az óvodai referenshez.
Na de mégis mire alapozzák, hogy vidd másik oviba? Mert ha szakértői vélemény lenne róla, hogy különleges intézményre van szüksége... de nincs ilyen!
Biztos, hogy CSAK ennyi a gond vele, hogy lökdösődik??? Ha tényleg ennyi az egész, amit leírtál, akkor ez egy hiperpancser óvoda.
Kíváncsi leszek, mire hivatkoznak...
Üdv mindenkinek.Tegnap mentem be reggel az oviba.Nekem esett az egyik szülő,hogy a fiam úgy megverte az ő fiát,hogy felszakadt a szája.Mondtam,hogy ez kizárt ,mert az én fiam nem verekszik.Mire azt mondta,hogy az óvónő mondta neki.Együtt mentünk az óvónőt kérdőre vonni.Utána már azt mondta,hogy a kisfiú ráesett a radiátorra.Én rögtön mentem az igazgatónőhöz,hogy az óvónők uszítják ellenünk a szülőket.Belátta ő is,hogy ez igaz volt már több esetben is.Elsejétől a fiam másik csoportba fog kerülni az óvoda másik részében.
Amúgy meg ki voltak készítve nála a papírok,hogy az én kérésemre átviszem a gyereket egy másik oviba,de megmondtam,hogy azt nem írom alá.Hát ez lett a fejlemény.Remélem a másik csoport óvónői normálisak lesznek.
11es vagyok
Hát ez durva nagyon...hihetetlen! Remélem a másik csoportban már normális pedagógusok dolgoznak és nem lesz gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!