Jogosan akadt ki az óvónő a gyerekemre?
Figyelt kérdés
5 éves, középsős a kisfiam. Akármit csinálok, itthon nem alszik délután, és most már az oviban sem akar. Elbeszélgettünk, hogy akkor pihenjen gondolkodjon, de ez is nehezen megy neki. Múlt héten az óvónő nagyon arrogáns stílusban közölte, hogy beszélgessek el a fiammal. Aznap egy másik kisfiúval együtt nem aludtak, beszélgettek, nevetgéltek, zavarták a többieket is. Mondtam neki, hogy megteszem amit tudok, de aludni otthon sem akar, és hiába beszélek neki, akkor sem. Erre közölte, hogy Ő nem szereti, ha a gyerekek nem fogadnak szót neki.2013. nov. 20. 10:29
21/23 anonim válasza:
Sajnos kifogtál egy olyan óvonőt,akiből azért lett csak pedagógus,mert erre volt elég a felvételi pontszáma!:((
22/23 anonim válasza:
szerintem is jelentsd, hogy nem vagy vele megelégedve. Az az ember, aki nem bírja a gyerekeket - és szerintem ő ilyen - ne menjen pedagógusnak.
Édesanyám is óvónő, és egyszer sem csinált ilyet. Sőt, náluk senki, pedig voltak frissdiplomások, és látszik rajta, amikor mesél, hogy szereti a rosszcsont gyerekeket is, nagyon.
Ha pedig több szülőnek van vele problémája, akkor erősebb is a szavatok.
23/23 anonim válasza:
én megmondanám neki, hogy nyugodtan rakja mondjuk két asztal közé a kisfiam ágyát, és akkor majd nem fog beszélgetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!