Óvónéninek karácsonyi ajándék? Nálatok?
Nálunk pár napja indítványozták, hogy az óvónéninek vegyünk ajándékot Karácsonyra. Fejenként 1000.-, azaz ezer forintot szednek, a csoportban 30 gyerek van. Hozzátették, hogy nem kötelező, aki nem ad be, azok nevét nem írják az ajándékra. Én személy szerint ezt sokallom és erős túlzásnak tartom, mivel nem is vagyok megelégedve az óvónővel. Ha meg nem adok be pénzt, akkor nem veszek részt a "s..gnyalásban", tehát a gyerekem negatív elbírálásra számíthat a későbbiekben. Már sok anyuka jelezte, hogy ők támogatják az ötletet és be is adják a pénzt, így egyre jobban kilógok a sorból. Szerintetek nincs igazam?
Arra gondoltam, hogy nem adok be pénzt, hanem egyénileg beküldök az óvónőnek valami apróbb ajándékot a kicsivel. Bár ezt is képmutatásnak gondolom, mivel nem szeretjük és a kicsi nem is szeret oda járni, pedig a bölcsit imádta.
Írnátok véleményt? Hátha ti bölcsebbek vagytok nálam....;-)
Fel vagyok mélységesen háborodva, nem, hogy sok, de sztem. TELJESEN felesleges Óvonéninek karácsonyi ajándék!
Egy aprócska kérdésre válaszoljon v.ki aki okosabb nálam: MIÉRT???
Ez igazi sznobista seggnyalás...
Nem tudom, falusi, városi ovi, magán v. önkormányzati fenntartású, de bárhogy is van totális felesleges rongyrázás.
És oké a szülői közösség mindíg vegyes, de csaknem a csoport nagy része ilyen idióta, próbáld meg a normálisabbját magad mellé állítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!