Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kaptak az új óvodások valamily...

Kaptak az új óvodások valamilyen ajándékot az óvónénijüktől, amikor először mentek oviba? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék gyűjteni, milyen jelképes ajándékot lehet adni a kicsiknek, ami nem drága, de emlékezteti őket az ovira, a saját csoportjuk, a jelükre.

2013. aug. 14. 16:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, ilyet: [link]
2013. aug. 14. 16:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Cica csoportra utal a báb? :)
2013. aug. 14. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig csinálok (egy nyakláncot a jellel és egy kis apróságot). Ajándéknak szeretek mindig mást adni, idén én is ujjbábokat csinálok.
2013. aug. 14. 18:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Varrod az ujjbábokat?
2013. aug. 14. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ilyeneket és hasonlókat csináltam már milliót (a képen nem az én munkám van). Pofon egyszerű, és kb. fél óra alatt kész van. Szimpla pelenkaöltéssel megyek végig az oldalán, az arcot felfércelem előre úgy,hogy ne látszódjon a varrás. A filc anyag se drága, én A4-es lapokat veszek írószerboltokban, 150 ft-ért.

2013. aug. 14. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Kavics festve, pl.mehecske csoport, akkor mehecskete a tetejet.

Egyszeru es nem penz igenyes.

2013. aug. 16. 07:59
 7/8 anonim ***** válasza:
mi nyuszis síkbábot adtunk, és nyakláncot a jelükkel:)
2013. aug. 18. 10:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Fa spatulából csigabigát, hasonlót mint a képen:

[link]

2013. aug. 19. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!