Tudtok ajánlani valamilyen vitamint vagy egyéb dolgot ami segítheti a teherbeesést? 26/n
Figyelt kérdés
Gondolok itt ilyenre, hogy Elevit vagy egyéb. Még nem vagyok terhes, de nagyon szeretnék az lenni és az orvosok egyenlőre nem foglalkoznak azzal, h fél éve nem sikerül.2013. aug. 4. 15:43
1/4 anonim válasza:
Méhpempő,eredeti méhészboltból.Reggel éhgyomorra borsónyit a nyelv alá,utána fél óráig se inni,se enni. Azért fél év még nem nagy idő,de pontosíthatod az együttléteket ovulációs teszttel.Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
Ja,és valamilyen terhesvitamint is szedj,mert pont az a lényege,hogy már akkor is nagyon fontos a babának,amikor még azt sem tudod,hogy úton van.Első voltam.
3/4 anonim válasza:
Jó szívvel ajánlanám a korona vitaminokat. "B" komplex /napi 3-4 szem/, "E" vitamin /200 mg-os, napi egy szem/, "D" vitamin = Fresenius néven fut /napi 2-3000 egység /napi 2-3 szem/, végül pedig a Fólsavat. Ebből napi 1 szemet. És persze ki ne maradjon a napi 1500- 2000 mg "C" vitamin. Az Elevit is jöhet!
4/4 anonim válasza:
én most vagyok az 5. honapban reggel ehgyonorra cickafark tea a ciklus elso feleben 14napig, aztan ciklus masodik fele palastfu tea, dm-ben veheto z mama minden van benne, es e vitamin pluszba..... ezt minden nap plusz lugositas citromos vizzel vagy almaecetes vízzel, sok viz, gyumolcs, zoldseg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!