Hány órát lehet a gyermek óviban ha mind két szülő dolgozik?
Figyelt kérdés
Ikreink vannak szeptember óta járnak óvodába Kispesten.
Az Óvoda vezetője azt mondja,hogy mivel gyesen vagyok így a gyerekek csak 6 órát lehetnek oviban.Ez idáig rendben van
DE
Én márciusban vissza megyek dolgozni de akkor is csak 6 órát lehetnek ott -ezt mondják-
Ez tényleg így van?
Mivel 6 órában megyek vissza dolgozni segítség viszont nincs hogyan oldják meg azok akik ugyan ebben a helyzetben vannak?
Egyáltalán ez tényleg így van?
2013. nov. 7. 13:43
11/13 anonim válasza:
Nálunk a házirendben 10 óra szerepel. Én itthon vagyok gyesen a 2 évesemmel,de soha nem szóltak,hogy a lányom reggel 6:30-ra megy és 3-ra vagy 4-re járok érte,attól függ,hogy gyalogolnunk kell haza,ami 1,5 óra kb vagy autózunk,mert apával találkozunk félúton. Sszimplán minél kevesebb gyerkőccel akarnak foglalkozni...
12/13 A kérdező kommentje:
A kerületi Oktatási ügyekkel foglalkozó személytől még mindég nem kaptam választ....ámbár azt amit küldtem neki elolvasta de a válaszolásig még nem jutott el
2013. nov. 14. 14:00
13/13 A kérdező kommentje:
A végére jártam a dolgoknak és meg oldódott
Aki gyesen van és nem dolgozik annak napi 6 órát lehet aki dolgozik annak max 10 et
2013. nov. 19. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!