Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hány órát lehet a gyermek...

Hány órát lehet a gyermek óviban ha mind két szülő dolgozik?

Figyelt kérdés

Ikreink vannak szeptember óta járnak óvodába Kispesten.

Az Óvoda vezetője azt mondja,hogy mivel gyesen vagyok így a gyerekek csak 6 órát lehetnek oviban.Ez idáig rendben van

DE

Én márciusban vissza megyek dolgozni de akkor is csak 6 órát lehetnek ott -ezt mondják-

Ez tényleg így van?

Mivel 6 órában megyek vissza dolgozni segítség viszont nincs hogyan oldják meg azok akik ugyan ebben a helyzetben vannak?

Egyáltalán ez tényleg így van?

2013. nov. 7. 13:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Nincs óraszámban megszabva. Zárásig lehetnek ott, főleg ha dolgozol.
2013. nov. 7. 13:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Ilyet még nem hallottam. Én gyeden vagyok itthon, de a lányom 9- 16-ig oviban van. Itt senkinek nem szabják meg, hogy hány órát maradhat a gyerek.
2013. nov. 7. 13:56
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is gyesen vagyok itthon. a lányom mégis 8-tól 16-16.30-ig oviban van. Soha nem mondták még, hogy el kelleme hoznom hamarabb. Neki is ugyanannyi joga van ott lenni teljes időben, mint a többi gyereknek.
2013. nov. 7. 14:02
 4/13 anonim ***** válasza:
nálunk 10 órát lehet a gyerek az oviban.Áltag munkaidő 8 óra,és 2 órát még rászámolnak utazásra.
2013. nov. 7. 14:30
 5/13 anonim ***** válasza:
*átlag Én is itthon vagyok gyeden,8 tól 15:30 ig van ott a lányom.
2013. nov. 7. 14:31
 6/13 anonim ***** válasza:
2013. nov. 8. 10:21
 7/13 anonim ***** válasza:

a max 10óra ajánlott- egy ekkora gyerkőcnek az is nagyon sok-de nagy úr a muszáj..

és mit csinálnak,akinek nem ér monjuk fél5re oda az anyukája-kiteszik,hogy lejárt a 10óra?

igy is rohan mindenki az oviba értük-de ki nem tehetik

sok helyen megkérik,hogy ahol anya gyesen van-jöjjön ebéd után,de,ha dolgozol még ezt sem lehet.addig marad,amig érte nem mész

2013. nov. 8. 11:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Én kislányom is 6 órában van ott mert 6 órában dolgozok,illetve egy igen furcsa dolgott kelett kitöltenem multkor metöl medig van a gyerek az oviban ? Ezt a mai napig nem értem .
2013. nov. 8. 11:52
 9/13 A kérdező kommentje:

Kedves 11:52-es

Na igen ilyet nekem is kellet kitölteni 2 3 napja ez sem tudom mire venni

Most írtam a kerületi oktatással foglakozó hölgynek kíváncsi vagyok milyen választ kapok...

2013. nov. 8. 18:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Ere a válaszra én is kiváncsi vagyok mert szintén kispesti ovodások vagyunk .
2013. nov. 8. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!