Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ráadnád a kisfiadra az oviban...

Ráadnád a kisfiadra az oviban benti nadrágnak?

Figyelt kérdés

Ezt:

[link]

Vagy ezt:

[link]

Egyszerűbb lenne télen csak ráhúzni az overált, mint le a melegítőt, fel a harisnyát és úgy az overált.

2013. okt. 23. 20:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vékony kisfiún láttam már ilyet, neki jó volt, mert nem feszült. De az én fiamnak vaskos combjai vannak, nem adnék rá ilyen feszülős nadrágot, harisnyát. Nagyon sajnálom egyébként, mert úgy irigylem a kislányokat, hogy nekik mennyivel egyszerűbb egy szál leggingsben lenni az oviban, a fiammal meg mindig gondban vagyok mit adjak rá, főleg ha majd jön az overálos időszak...
2013. okt. 24. 08:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Én ráadnám a másodikat, de szerintem egy harisnya+rövidnacival (vagy akár vékony térdnacival) ugyanazt lehetne elérni :)

Nekem vékony fiam van, jól állnak neki az ilyenek :)

2013. okt. 24. 09:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem is vékony fiam van és iszonyatosan állnak neki az ilyenek :) Olyan x lába van, de más nadrágban nem látszik. Most próbáltam rá egyet, de az is zavart, hogy teljesen kirajzolódott elől minden. Szóval úgy döntöttem, benti nadrágnak nem adom rá, de megnézem, hogy fel tudja-e venni egyedül és akkor ráadom a kinti nadrág alá.
2013. okt. 24. 10:34
 14/15 anonim ***** válasza:
A második szép nagyon drága .
2013. okt. 24. 18:57
 15/15 anonim ***** válasza:
A fiam pontosan olyan jégert hord télen, mint a második linken látható. :) A csíkos tényleg pizsamaszerű, de az egyszínű teljesen normálisan néz ki rajta.
2013. okt. 30. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!