Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ráadnád a kisfiadra az oviban...

Ráadnád a kisfiadra az oviban benti nadrágnak?

Figyelt kérdés

Ezt:

[link]

Vagy ezt:

[link]

Egyszerűbb lenne télen csak ráhúzni az overált, mint le a melegítőt, fel a harisnyát és úgy az overált.

2013. okt. 23. 20:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2013. okt. 23. 20:48
 2/15 anonim ***** válasza:
Én nem adnám, nagyon praktikus, de nekem nem tetszene ha ilyen feszülős lenne a fiamon, de szerintem ő sem viselné el, még a harisnyával is vannak gondjaink. (nem mellékesen apa is csúnyán nézne rám ha ilyet adnék rá) De ettől függetlenül ha neked tetszik, a fiadat nem szorítja nem panaszkodik, akkor persze miért ne. Abszolút praktikus az overál alá.
2013. okt. 23. 20:52
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első leggings az lány,nem? Azt nem adnám fiúra. A másodikat talán,de az olyan,mint egy lábfej nélküli harisnya,jól látom? Nálunk télen a fiúkon harisnya és rövidnadrág van,pont a praktikusság miatt.
2013. okt. 23. 20:53
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem.

Az első szerintem teljesen lányos, fiúra egyáltalán nem adnám.

A második pedig, nagyon hasonló van nekünk is, de még itthonra se nagyon szeretem ráadni, olyan, mintha pizsinadrágban lenne...úgyhogy annak is használjuk inkább...

És ez még inkább harisnyanadrág kinézetű, ami nekünk van az legalább elvben szabadidő nadrág, tehát bővebb...szóval nem...

2013. okt. 23. 21:01
 5/15 anonim ***** válasza:

Nekem lányom van és imádom a legginseket. Az oviba is úgy megy, hpogy esönadrág alatta leggins kisszoknyával, majd mikor bemegy az esönadrág a fogasra, és mikor kimennek csak azt veszi fel.

De az elsö képen egy lány leggins van, pont ilyen van a lányomnak is. A másoidkat viszont szerintem igen. Ha vékonyabb a gyereked, akkor nem is vog rajta feszülni.

2013. okt. 23. 21:04
 6/15 anonim ***** válasza:
Az elsőt semmiképp!Nekem az lányos.A 2.aranyos én szeretem ezeket.
2013. okt. 23. 21:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Nadrágnak nem. És baromi drága is.
2013. okt. 23. 21:32
 8/15 anonim ***** válasza:
Én sima lábfej nélküli harisnyát adok a fiamra. Nekem sem nagyon tetszik, viszont praktikus, ahogy írtad. Ha meg nagyon hideg van kint, akkor sima melegítő az overál alá.
2013. okt. 23. 22:08
 9/15 anonim ***** válasza:
Elsőt biztosan nem, a másodikat meg azért nem mert a dereka szerintem folyton lecsúszna a gyerekről. Nem mellékesen iszonyatosan drága. De úgy igazából nem adnám egyiket sem a gyerekre ha ingyen lenne sem. Van olyan melegítő aminek gumis a lába alul és az is teljesen jó overál alá, ha nem gumis a lábrésze akkor pedig varrok alulra gumit.
2013. okt. 23. 22:15
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem, inkább harisnyanadrágot adnék rá és arra egy rövidnacit. Akkor csak a rövidnacit kell levenni és már mehet is az overál:)
2013. okt. 23. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!