Ráadnál otthon kisfiadra rózsaszín szandált?
Figyelt kérdés
kislányomé volt és most jól jönne benti papucsnak, siesta bör szandál, csak kicsit furcsa szegénykén, hogy rózsaszín2012. nov. 6. 09:02
1/24 anonim válasza:
simán.:) nekem is a nagy lány, a kicsi fiú. így járt.:)
persze, nem járatom majd szoknyába, de 1-2 éves koráig szerintem tök mindegy milyen a színe mait hord (mmint neki)
Magától is van, hogy egy rózsaszín hajpánttal szaladgál.:)
és magától is felveszi a tesója szandiját, abban sétálgat.
a kedvencem, amikor lakk cipő van a fiamon.:)
ettől nem lesz meleg, csak próbálgatja.
Ovis korban már nem adok majd rá rózsaszínt. :)
2/24 anonim válasza:
Persze otthonra végül is mindegy, de rózsaszínt én nem adnék a fiamra. Az még nekem is nagyon fura lenne, de az apja biztos kiakadna, hogy mit művelek a fiával :-)
3/24 anonim válasza:
Simán, semmi baja nem lesz tőle.
4/24 Anikó1985 válasza:
Szerintem nem lesz tőle semmi baja. Régen nem foglalkoztak az ilyennel. Mindenhol ezt kapom ha azt mondom, hogy ezt nem adom a fiamra mert lányos :) Szerintem még nem tudja, hogy az lányos és nem lesz tőle ferde hajlama. A férjem mérges ha lányos dolgokat adok rá, de én nem szoktam vele foglalkozni, legalábbis otthon. Add rá nyugodtan, nagyon drágák a cipők és mert lányost hord egy pár hónapig? nem lesz semmi.
5/24 anonim válasza:
Nyilván, ahol van egy nagyobb lány tesó, ott ezt lazábban kezelik, a fiúk is babáznak, utánozzák a tesót, stb.
Nincs ebben semmi.
6/24 anonim válasza:
Én csak akkor, ha nagyon nagyon nem engedhetném meg magamnak, hogy vegyek neki másikat. Bár ebben az esetben én nem vettem volna az első gyereknek rózsaszínt.
7/24 anonim válasza:
Én mindenből uniszex színűt-mintájút fogok venni, amit továbbörökíteni kívánok.
8/24 anonim válasza:
Nálunk fordított a helyzet: a fiú nagyobb. És nem vagyok nagyon gazdag, de sokszor idegenkedem attól, hogy a kislányra fiús dolgokat adjak. Maximum sötét nadrág vagy egy két felső. Nyilván nem lesz baja a rózsaszín szandáltól, a kérdés az, hogy Neked milyen az attitűdöd a nemi sztereotípiákkal kapcsolatban, te mit érzel kislányosnak/ kisfiúsnak.
9/24 anonim válasza:
rajzolj rá esetleg filccel, azzal lehet a színéből elvenni
10/24 anonim válasza:
Nemnem nem...már ilyenkor is alakul az ízlése ,nem szeretném az egyéb következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!