Ráadnád ezt a kisfiadra?
Figyelt kérdés
Azt írja az eladó, hogy fiúnak való. Nem lányos? Te ráadnád a fiú babádra?2011. máj. 17. 14:34
5/17 anonim válasza:
Így link nélkül nehéz, de ha lányosnak érzem a ruhát, akkor nem adnám rá (tök mindegy, mit ír az eladó).
7/17 anonim válasza:
Ahh, megjött a link - épp akkor küldtem el a választ: nekem kicsit szűk a szára, ezért talán lányosnak tűnhet.
8/17 anonim válasza:
nem is értem, mi az a JEGGINGS? :D leggings van, lányoknak. hogy lehet fiús valami amit lányok hordanak szoknya alá? :)
9/17 anonim válasza:
Szerintem uniszex, de mindenesetre borzalmas kényelmetlen lehet egy kisgyereknek, ilyen szűk szárakkal.
10/17 anonim válasza:
Szerintem se vedd meg biztos kényelmetlen!Szerintem tényleg lányos is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!