Ha a gyerek nem érett az óvodára azért, mert végig sír, vagyis nem tud az anyukájától még huzamosabb ideig elszakadni, akkor ezt hogyan képes egy bölcsis, egy-két éves gyerek megtenni?
Ha egy gyerek még óvodás korára sem tud elszakadni az anyukájától, abban az anyuka a hibás.
Ahol az anyuka okosan nevelte a babáját, hagyta egyedül játszani, néha rábízta az apukára, a mamákra, ott a gyerek
gond nélkül elszakad az anyukájától néhány órára.
A kisgyerekek úgy viselkednek, ahogyan szoktatják őket.
persze, értem, de azért a kisebbek között még nagyobb az esély, hogy nem tud elszakadni, nem?
3. no komment
Én most készülök bölcsibe adni a fiam! Rengeteg bölcsis nénivel beszélem már, többek között a legjobb barátnőm anyukája is az. Mondta,hogy a legtöbbször nem azért nem tud elszakadni a gyerek, mert nem akar, nem tud,hanem átveszi az anya bizonytalanságát. Azok a gyerekek sokkal hamarabb beszoknak, ahol anyuka nem parázik rá a dolgokra, a leválásra. De ahol anyuka fél, ott a gyerek is fog!
A fiam két éves. Látom, hogy nem elég már neki a társaságom. Nemrég egy ismerős által bevihettem két órára a bölcsibe, amolyan próba napra. A gyerekem két órán keresztül még csak felém sem nézett!
Miért kellett off-olni a hármas kommentelőt? Teljesen igaza van... Az anyuka is nagyban benne van ebben a leválás-dologban. Nem mellesleg, fel kell készíteni azt a közel 3 éves gyermeket arra, hogy óvodába fog kerülni.
Nem kéne rögtön 0%-osra értékelni azt, akinek a kommentjében benne van, hogy "anyuka a hibás".
Igen a 3asnak annyiban van igaza,hogy ahol a gyerek pl. sose aludt máshol,lehet akár 5 éves is,nem fogja tudni másra bizni ha a szülők mondjuk kettesben mennének valahová,vagy ha agyerek azt látja hogy anyuka se igazán akarja hopgy a gyerek oviba menjen,és távol legyenek egymástol,azt a gyerek megérzi,és ö se akar az oviban/bölcsiben mradni.Felesleges tulzott szimbiozisban élni a gyerekünmkkel,mert csak ez lesz a vége.
És most tessék nyugodtan lepontozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!