Hétfőn családlátogatás. Lehet, hülyén hangzik, de minek? Nagycsoportos a lányom, tavaly nem voltak, látszik rajtunk, hogy nem mélyszegénységben élünk (átlagosak vagyunk), nincs "veszélyben" a gyerek.
Ennyiből nehéz megítélni, hogy mi a céljuk ezzel a látogatással. Nálunk augusztusban mindenkihez elmentek az óvónők, vegyes csoport, nemcsak az újakhoz.
Milyen viszonyban vagy az óvónőkkel? Én rákérdeznék, hogy miért van most családlátogatás. A mi csoportunknál csupán az ismerkedés volt a cél, hogy képet kapjanak a családról. Nagyon jót beszélgettünk, majdnem 2 órát voltak itt. De nálunk szuper óvónénik vannak, tehát bizalommal lehet fordulni hozzájuk, biztos elmondanák az okát is, ha ilyen szokatlan körülmények között jönnének, mint nálatok.
A viszonyunk teljesen semleges, a gyerekkel sincsenek gondok. Tavaly is akartak jönni, de a két nappal előtte bejelentett időpont nekünk nem volt jó, mondtam, hogy bármikor jöhetnek, de azt mondták, hogy akkor már nem jönnek. Erre ma "letámadott" az egyik, hogy hétfőn jönnek.
El nem tudom képzelni, hogy miről akarnak beszélgetni.
"esetleg olyan hallja akire nem tartozik"
Hááát, ez pont a gyerekre nem tartozik, aki mindent hallana...
Egyébként többek között ezért is voltam fogadóórán, mert pont nekem van bajom az egyik gyerekkel, úgyhogy ez már le van tárgyalva. Elméletileg.
De hát csak van annyi eszük, hogy ilyet nem akarnak megbeszélni egy gyerek előtt?
Lehet, hogy azért, mert közeledik az iskola :)
És az iskolaérettség felméréséhez szeretnék látni, hogy otthon hogy viselkedik, vagy ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!