Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha ti betegek vagytok, akkor...

Ha ti betegek vagytok, akkor viszitek a gyereket oviba?

Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik a kérdés,de ugye a beteg felnőtt is befertőzheti az ovit. Vagy attól elviszitek? Vagy ilyenkor mit kell tenni?
2013. okt. 13. 09:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Beteg vagyok,mindkét gyermekem megy oviba.
2013. okt. 14. 07:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha csak a fertőzéstől félnék, bevinném, hisz ilyen alapon az egész család ne menjen akkor se dolgozni, se iskolába, se oviba, ha bármelyikük is beteg.

De még annyira szerencsére sose voltam beteg, hogy ne tudtam volna gondoskodni a gyerekemről, pedig sose vagyok betegállományban, hanem otthonról dolgozom, ha már végképp nem tudok bevánszorogni. Igaz, az én lányom az otthon maradást preferálja az ovival szemben - ha kérné, hogy vigyem, akkor vinném oviba.

2013. okt. 15. 12:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát ha "halálomon lennék", akkor valószínűleg a férjem szervezné át a reggelét és vinné a gyereket, de mondjuk ha simán csak meg vagyok fázva, akkor én viszem, mert ez így van beosztva, én érek rá jobban.
2013. okt. 15. 20:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Én volt hogy nem vittem a lányomat oviba,de azért nem mert nem birtam felállni,és elvinni...csak az oda ut 40 perc..
2013. okt. 16. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!