Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti is csak akkor viszitek...

Ti is csak akkor viszitek orvoshoz a gyereket ha beteg?

Figyelt kérdés

2,5éves(32hó)kislányomat már több mint egy éve nem látta az orvos,csak akkor viszem ha beteg. Szerencsére nem beteges,igaz még nem jár közösségbe.

Jövő héten megyünk íratni vigantol cseppet,erről jutott eszembe ha ez nem kell most sem megyünk,és nem e baj?! Ennyi idősen kell néha hordani a gyereket,hogy lássa a doki???

2012. okt. 19. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi se járunk csak ha beteg.Februárba beteg volt, előtte már egy éve nem voltunk dokinál, meg is jegyezte hogy szerencsére ritkán lát minket.Azóta is 2 hete voltam vele először.

A betegségnek is csak azt veszem ha levert hangulatú, tényleg rosszul van.Azzal hogy köhint kettőt meg folyik télen az orra nem viszem.

Az első egy évet leszámítva amikor havonta kellet menni a mérésekre, most voltunk harmadjára a doktor úrnál.

4 éves

2012. okt. 19. 12:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Én sem szaladok vele egy kis náthával. Tavaly ősszel és télen végig szedte a Béres cseppet,nem is volt beteg! Most is kapja.
2012. okt. 19. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Bár még csak 1 éves, de igen.

Járunk a kötelező státuszokra meg oltásokra, ilyenkor mérnek súlyt meg magasságot szerintem ez elég.

2012. okt. 19. 12:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Én pont a minap kérdeztem meg a gyerekorvost. Annyit mondott, hogy ha szeretném 2-3 havonta szívesen megnézi tanácsadáson, mert ez elég 2 éves kor után. Viszont a bölcsiben az orvos 3 havonta vizsgálja őket, szóval ha nincs gond, az is elég, meg majd jövő év elején viszem, mert hátra van még 2 nem kötelező oltás. Így csak akkor viszem majd a körzeti orvoshoz, ha beteg lesz.
2012. okt. 19. 12:47
 5/7 A kérdező kommentje:
1éves korig mi is sűrűn jártunk mert mentünk tápszert íratni. Utána már csak a kötelezőkre,az oltásokra vittem,de 2éves kor után nincs semmi. Majd a 3évesre!
2012. okt. 19. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak akkor megyek hozzá, ha beteg a lányom.

A védőoltásokra a védőnőhöz jön az orvos. Legalábbis nálunk így van.

Itt van egy sztk szerű, ahol az összes védőnő együtt van. Mindegyiknek van külön irodája és egy vizsgáló szobája.

Mindig időpontot kell kérni. Mindegy, hogy oltásra mentek vagy csak tanácsadásra.

Heti 2× vannak külsős helyszínen (látogatásokon), plusz mindennap 8-10-ig újszülött látogatáson.

Nálunk ez bevált módszer, legalábbis én nagyon díjazom.

Lehet vinni ugyan az orvoshoz is oltásra (előtte védőnőnél kell jelentkezni a mérések miatt), de én azért nem szerettem ezt, mert mindig behozták az egészséges rendelésre a beteg gyerekeket..

Egyébként én lassan 10 éve nem jártam a háziorvosomnál. Szerencsére nem voltam beteg, max. csak az orrom folyt mindig.

2012. okt. 19. 13:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk még a recept miatt sem kell találkozni a dokival. Letelefonálok, hogy mi kell, kiállítják a receptet és átveszem valamikor a recepción.
2012. okt. 19. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!