Nálatok kinéznek az óvodából ha te vagy beteg és viszed a gyereket oviba? Egyáltalán viszed oviba ha te megbetegedtél (annyira hogy dolgozni sem mész)?
Nálunk szerencsére nem :) Tavaly volt iszonyú durva mandulagyulladásom, lázam volt, beszélni alig tudtam, enni meg pláne nem, és kb. úgy néztem ki, mint akit agyonvertek. Amikor vittem a gyereket, kérdezték is, hogy "ugye most rögtön hazamész és visszafekszel az ágyba?"
Mondjuk annak én sem örültem, hogy így be kell mennem az oviba, mert oké, hogy a saját gyerekem nem kapta el tőlem szerencsére, de a többit sem akartam összefertőzni, de ezzel nem tudtam mit kezdeni, a férjem is pont elutazott három napra amikor ennyire romon voltam, mást meg nem tudtam megkérni, hát muszáj volt nekem hozni-vinni.
Amikor én vagyok beteg, akkor a férjem viszi be.
Nekem kelletlen hogy köhögök meg taknyolok és kisérgetem a gyereket, mert igy felhivom a figyelmet a gyerekemre, pedig ő nem beteg. De majd lesik, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!