Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nálatok kinéznek az óvodából...

Nálatok kinéznek az óvodából ha te vagy beteg és viszed a gyereket oviba? Egyáltalán viszed oviba ha te megbetegedtél (annyira hogy dolgozni sem mész)?

Figyelt kérdés
Ha kinéznek, miért? Azt gondolják ha otthon vagy legyen otthon a gyerek is, vagy pedig "csak" amiatt hogy betegen bemész (még ha csak az öltözőig is).

2012. szept. 13. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Én négy évig voltam anno ovis, és anyám otthon volt kisebb öcsémmel gyesen, de mindig elvitt. Kis nátha miatt otthon sem maradhattam, kicsit köhögtem, nem ügy. Ha lázat is produkáltam már maradhattam. Nem az volt régen, mint ma, kicsit náthás, kinézik, hazaküldik. Ez egy oltári nagy baromság. Azért van ez ma másképpen, mert a szülők már egy kis bacitól is pánikrohamot kapnak, és képtelenek megfelelően kúrálni a tényleg betegeket. Egyszerűen hisztisek, és semmi nem jó. Az ovis jutalmazás nem jó, a házirend nem jó, ha a szomszéd padnál ülőnek a gyereke náthás, akkor már a gyereke másnap az, hiszen totál hipochonder a szülőtől. Én ezeket látom. És akkor naná, hogy minden kisebb nyavalyával mész a háziorvoshoz. És az egész életed egy nagy betegség. Bocs, de emiatt már én is totál ki vagyok.
2012. szept. 13. 14:18
 2/5 ava87 ***** válasza:

Nálunk szerencsére nem :) Tavaly volt iszonyú durva mandulagyulladásom, lázam volt, beszélni alig tudtam, enni meg pláne nem, és kb. úgy néztem ki, mint akit agyonvertek. Amikor vittem a gyereket, kérdezték is, hogy "ugye most rögtön hazamész és visszafekszel az ágyba?"

Mondjuk annak én sem örültem, hogy így be kell mennem az oviba, mert oké, hogy a saját gyerekem nem kapta el tőlem szerencsére, de a többit sem akartam összefertőzni, de ezzel nem tudtam mit kezdeni, a férjem is pont elutazott három napra amikor ennyire romon voltam, mást meg nem tudtam megkérni, hát muszáj volt nekem hozni-vinni.

2012. szept. 13. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Amikor én vagyok beteg, akkor a férjem viszi be.

Nekem kelletlen hogy köhögök meg taknyolok és kisérgetem a gyereket, mert igy felhivom a figyelmet a gyerekemre, pedig ő nem beteg. De majd lesik, hátha...

2012. szept. 13. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kövezetek meg de engem zavarna ha az egyik anyuka tüszögne a gyerekemre és a gyerköce egész nap az oviba lenne pedig lehet hogy a regelije felett köhögcsélt.
2012. szept. 14. 00:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem kövez senki senkit. Az ilyen gyerek már hamarabb fertőz, mielőtt köhögni prüsszögni kezd. Tulajdonképpen, aki tünethordozó, azt lehet, hogy egy egészségesnek tűnő fertőzte meg, akin később jelentkeznek a tünetek. És csak azok a gyerekek kapják el a kisebb betegségeket, akinek éppen gyengébb lábakon áll az immunrendszere. Ez sajnos a tényen mit sem változtat, ahol többen vannak nagyobb a kockázat, és csak idő kérdése, de mindenki elkapja.
2012. szept. 14. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!