Tartóan beteg kisgyerek tényleg nem mehet bölcsibe?
Barátnőm mondta, hogy meg se próbáljam beíratni asztmás kislányomat, mert úgysem veszik fel. Nincs tervben, hogy beadjuk, de akkor is felháborít.
Reggel és este kell neki fújni a pipájával, napközben semmit nem szed.
Miért kell megmondani hogy gyógyszert szed? Ha náthás, taknyos úgyse viszed. Ha fulladt már be, tuti látod már rajta előző este hogy na ez már hörgőgyulladás lesz-e vagy sem. Vagy legalábbis én már a légvételéből tudom, hogy kaphatom elő a ventolint fél óra múlva vagy sem.
Amúgy nekem pont most írta alá a doki a szakorvosit tartós betegre és hozzátette, hogy ígérjem meg hogy nem viszem a lányom bölcsibe, ha már megadja. Most kétéves, most nem megy bölcsibe, de tavasztól lehet hogy igen. Egyrészt azért mert tavasztól őszig nem szokott vele gond lenni, másrészt kell neki a gyerektársaság, még ha fél napra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!