Mit szólnátok ahoz, ha a munkáltatótok nem enged a beteg gyermeketekkel táppénzre (csípőizületi gyulladás 3 hete) arra hivatkozva, hogy máskor is elvállalta a nagymama már a gyereket, ha beteg volt?
Én mondtam neki,hogy akár szabadság rovására is elmehetek,ha neki az úgy jobb.
Nagyon csúnya hangnemben beszélt velem és egyfolytában azt mondogatta ellentmondást nem tűrően,hogy biztos benne,hogy meg tudom oldani úgy mint eddig is.
Az elsőnek igaza van, de ha meg mindent ráhagysz a munkáltatódra, akkor ne is csodálkozz, ha mindent megenged magának veled szemben. Semmi de semmi köze a főnöködnek a nagymamához, meg hogy neki éppen milyen gondjai vannak vagy mi az időbeosztása. De ha vagytok olyan bizalmas viszonyban, és úgy gondolod, elmondhatod neki, miért nem tud most jönni a nagyi. A későbbiekben úgyis nélküle kell sajnos megoldanotok a gyerekfelügyeletet, tehát a téma feltehetőleg napirenden marad, amíg le nem zárod.
Szóval nem buzdítok senkit a meggondolatlan nagypofájúságra, de azért az egy nagy igazság, hogy kihasználni azt lehet, aki hagyja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!