Anyukák! Mennétek úgy edzeni, hogy a 2 éves gyereket is viszitek magatokkal?
Figyelt kérdés
A köezlünkben van egy pici kondi terem,ahová csak nők járhatnak.csak du 2től van nyitva.szeretnék a nyárra lefogyni,gondoltam elkezdek edzegetni.mivel apuka estig dolgozk,más segitségem meg nincs így vinném magammal.a teremvezető ajánlott fel mikor érdeklődtem.egy térből áll az egész helyiség,jól átlátható,se lépcső,így jól szemmel tudnám közben tartani.jah és a gyeden és gyesen lévőknek féláron van a bérlet ez sem utolso szempont..hülye ötletnek tartjátok?ti mennétek így az én helyemben?előre is köszi a válaszokat2013. ápr. 11. 13:06
1/9 anonim válasza:
bemehet egyáltalán? A legtöbb ilyen helyre 14 év alatti be sem teheti a lábát. Nekem a 3 évesem is meglépne tőlem vagy rajtam fetrengene, edzés az nem lenne, tuti, és lehet, másokat is zavarna, veszélyes is lenne, ha felmászna valamire. Ok, hogy rálátsz, de minden pózban, torna közben is? Biztos, hogy ez így kikapcsolódás lenne?
2/9 anonim válasza:
ahová én járok, ott van gyerekmegörző is, rengeteg játékkal
3/9 anonim válasza:
Ha nincsenek sokan mikor mennél, és nem veszélyes, és tudsz rá figyelni és az edzésed minőségéből nem vesz le, akkor elvinném! Én nem tudnék/tudok úgy edzeni, h nem az edzéssel foglalkozok, de ha neked megy és tudod, h nem szakít félbe, akkor vidd! (bár szerintem nem való egy ekkora gyereknek a konditerem, hisz veszélyes is lehet, ha nem figyelsz) Egyébkén vannak olyan termek, ahol van gyerek felügyelet (pl. oxigén wellnes), de van több is! Apuka este nem tud rá vigyázni, vagy akkor menni, ha már letetted aludni?! Én amióta megszületett, akkor járok, ha elaludt, vagy délután, ha hazajött a párom! 1-1,5óra nem sok idő, h vigyázzon rá! De mint írtad, estig dolgozik, ha már elaludt a gyerek, akkor párodnak sincs sok dolga! Vagy még 1 barátnővel menni edzeni, akit ráveszel, h amíg te edzel, ő figyeljen a gyerekre!
4/9 anonim válasza:
Nem mennék igy. A lányom jó gyerek, de szeret felfedezni. Annak meg nem látom értelmét, hogy folyton rajta legyen az egyik szemem, és rászóljak, ha nem szabad valamit. Mert ő nem ül meg egy helyben sokáig. Nálunk is van olyan fitness, ahol van gyerekmegőrző, 1 éves kor felett. És ingyenes is.
5/9 A kérdező kommentje:
A konditerem 14órátòl 18óráig van nyitva ezért nem tudok alvásidőben menni:-(.ez egy nagyon pici kondi terem kb fél utcával odébb van egy nagy ami új és most mindenki oda jár.ezért is szeretnék a picibe menni,mert oda kevesen járnak már.nincs sok minden de fogyni talán ezekkel is tudok.futópad,kardio gép,taposó gép..ilyenek mindenből 1-2 db van.a kislányom pedig egy nagyon nyugodtnak mondható baba,nem mászik fel idegen helyen sehova,még itthon sem igazán.hát 1 próbát talán megér...
2013. ápr. 11. 13:33
6/9 anonim válasza:
Én se vinném el. De esetleg egy próbát megér. Én járok tornára, multkor egy nő elhozta a 2 gyerekét, olyan 3-5 évesek lehettek, de egyfolytában őket kellett figyelnie, nem tudott normálisan edzeni, azóta nem hozza őket. Nincs esetleg másik kondi terem, ami később is nyitva van? Vagy egyenlőre otthon tornázni kazettára?
7/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok, még annyi, hogy lehet, hogy nyugodt baba, de egy idő után biztos feloldódna és elkezdené a felfedezést! Meg az se jó, ha másokat zavarna meg. De egy próbával végülis tényleg nem vesztessz semmit.
8/9 zabmester válasza:
Én nem merném így vinni. Azért ott gépek vannak, amikbe benyúlhat, miközben mások használják, ujját odacsípheti, stb. Lehet, hogy nyugodt kisgyerek, de ezekhez a dolgokhoz elég egy pillanat.
9/9 anonim válasza:
A sajátomat semmiképp nem merném vinni. Nagyon eleven és tuti abból állna az ottétem, hogy szedegetném le innen-onnan, folyamatosan mondhatnám neki, hogy nem szabad stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!