Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Holnapi ovikezdésnél mit...

Holnapi ovikezdésnél mit visztek magatokkal reggel a beszoktatáshoz?

Figyelt kérdés

- váltóruhát? milyet? rövidet még vagy már h.melegítőt is?

mennyit?

vagy mindennap visztek valamit jövőhéten?

Tisztasági csomagot viszem.

Hogy csináljátok?

Holnap kezdi a kisfiam az ovit. Apa fogja beszoktatni, de holnap én is megyek velük, hogy lássam, hogy mi a helyzet.

Nálatok hogy lesz?

Kistestvért is viszitek? Esetleg kismamaként ti mentek?

2012. szept. 2. 18:53
 1/8 anonim ***** válasza:

1 garnitúra váltóruhát tuti: viszek egy pólót, egy rövid nacit, zoknit, bugyit, meleget mondanak, egyelőre ez jó lesz így. Azt nem tudom, hogy ilyenkor kell-e (nyáron) teljesen átöltöztetni a gyereket, vagy az utcai ruhájában lesz bent. Majd kiderül.

Én viszem egyedül, 28 gyerek lesz a csoportban, én csak remélem, hogy minden szülő egymaga lesz és nem jönnek oda családostul, mert így is épp eléggé zsúfolt lesz a terem. Gondolj bele, 28 gyerek, 28 felnőtt épp elég egy 60 nm-es szobába...

2012. szept. 2. 18:59
 2/8 A kérdező kommentje:
1. nap megyek, utána már nem. Gondolod, hogy a szobában lesznek? Én úgy gondolnám, hogy reggeli után kimennek az udvarra ilyen melegben.
2012. szept. 2. 19:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Beszoktatásnál 28 új gyerek? Hát ezt megnézném!

Normális esetben 1, max, 2 gyereket szoktatnak be egyszerre!

2012. szept. 2. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:

hát tényleg fogalmam sincs, hogy lesz:) az tuti, hogy a 28 gyerek egyszerre kezd, ezt direkt megkérdeztem a családlátogatáskor.:)

de most nálatok hogy van kérdező:ó? a nagy most kezdi az ovit, van 1 kistesó és útban van a 3.?:)

2012. szept. 2. 19:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is holnap lesz a nagy nap. :) Apuka fogja vinni, de első héten én is megyek, mert nálunk nincs beszoktatás, élesben lesz rögtön az ovi. (nem kaptunk szabit a szoktatáshoz, mert úgyis bölcsis volt felkiáltással) No meg apuka egyszer volt nyílt napon, és már nem is tudja, hol a csoportszoba, szekrénye stb.

Váltóruhát viszek neki, jó időt mond, reméljük úgy is lesz.

Halásznaci, póló, zokni, bugyi.

Nálunk 7 új kicsi lesz egyszerre, majd januárban jön a következő 7. Most 20-an lesznek, és januártól telik fel a létszám.

2012. szept. 2. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi is holnap kezdünk.Nekünk úgy lesz a beszoktatás hogy holnap csak 9re megyünk és ebéd előtt eljövünk.Kedden ugyan így, holnap holnap után még ott leszek vele.Szerdán már egyedül marad bent, ebédel is és ebéd után hozom el.

Csütörtöktől bent alszik.

Holnapra azt mondta az óvónő hogy csak a váltócipőt vigyem, mást ne, így így teszek.

2012. szept. 2. 19:50
 7/8 A kérdező kommentje:

Nálunk a szülőin azt mondták, hogy szeptember 3-án találkozunk. 20 gyereket vettek fel 2 csoportba összesen. Ez egy 4 csoportos ovi.

Szóval ebből az adódik, hogy egyszerre fogunk kezdeni, minden gyerekkel. 1 hét a beszoktatás.

Először 1-2 órát marad a gyerek, majd ebédig velünk, majd egyedül..... valahogy így.

Azt sem mondták, hogy reggel mikorra menjünk. 8-9 között van a reggeli. Gondoltam 8 -ra odamegyünk. És meglátjuk.

Akkor viszek egy adag váltóruhát.

Igen, 3,5 éves a kisfiam, a kicsi 1,5 éves és 26. hetes kismama vagyok.

2012. szept. 2. 20:11
 8/8 anonim ***** válasza:

A benti ruhát és cipőt vidd magaddal, ez jó lesz pár napig. Amiben reggel megy nadrág és cipő, az pont jó lesz az udvarra, aztán majd ebben megy haza is. Napközben a csoportszobában a benti ruha, benti cipő.

Nálunk nem mennek ki egyből reggeli után. 9-ig befejezik a reggelit, utána játék, foglalkozás az óvónénikkel, és csak fél 11-11 fele mennek ki ebédig (12-ig). De bent a csoportszobában sokkal jobban tudnak foglalkozni az óvónénik a gyerekekkel, főleg a beszokósokkal, mint kint az udvaron.

2012. szept. 2. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!