Ha ti betegek vagytok, akkor viszitek a gyereket oviba?
Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik a kérdés,de ugye a beteg felnőtt is befertőzheti az ovit. Vagy attól elviszitek? Vagy ilyenkor mit kell tenni?2013. okt. 13. 09:08
1/14 JnéHN válasza:
Én elvittem, mert azalatt az idő alatt tudtam orvoshoz menni és magamat kúrálni.
2/14 anonim válasza:
Igen, beviszem. 5 perc alatt végzünk, míg a full beteg óvónő, konyhásnéni és dadus, aki azon tanakodik a folyosó közepén, hogy vajon skarlátos e, egész nap ott van a gyerekekkel. Nem beszélve azokról a kicsikről, akik felkúpozva, nagyon csúnyán köhögve és taknyosan fertőzik szét a csoportot 8-tól 4-ig. Ráadásul kúrálni is jobban tudom magam, ha nem a gyerekek körül kell ugrálnom.
3/14 anonim válasza:
En is bevittem oket. Igyekeztem gyorsan elhuzni vagy mas vitte be oket.
4/14 A kérdező kommentje:
Skarlátos-e??? Ez komoly??? Durva...
2013. okt. 13. 09:28
5/14 anonim válasza:
Akkor ezek szerint én vagyok az egyetlen aki nem viszi be. A táppénzemet kihasználom arra hogy együtt lehessünk, mert amúgy a munkaidőm sajnos nem túl gyerekbarát.
6/14 anonim válasza:
Épp aktuális... a héten beteg voltam, a fiamat vittem oviba, így el tudtam menni háziorvoshoz, tüdőgyógyászhoz (tüdőgyull. gyanús voltam), röntgenre. Délután viszont a férjem ment érte, mert általában addigra lázasodtam be. :(
7/14 anonim válasza:
én is a héten beteg voltam, viszont csak a keddet tudtam kivenni szabira. reggel férjem vitte be oviba, így délig aludtam, muszáj volt mert nagyon kimerült voltam és aztán betegen kellett dolgoznom.
nem gyógyultam meg még mindig, de nagyon jól esett az a délelőtt
8/14 anonim válasza:
Én is beteg lettem és mivel van egy sulis fiam is, akit mindenképpen vinnem kell, akkor már bevinném az ovis kisfiamat is, hogy el tudjak menni orvoshoz ill. tudjak itthon pihenni 1-et.
Persze ez nálam csak 1-2 nap, de ha egész héten itthon lennék, akkor talán az utolsó 1-2 nap már nem vinném a kicsit oviba.
A fertőzéstől nem félek, hiszen az az utcán/buszon/boltban is fennálló veszély.
10/14 anonim válasza:
Mivel én általában akkor maradok otthon, amikor már tényleg durván dögrováson vagyok, akkor már a gyerekeket sem tudom rendesen ellátni. Ilyenkor úgyis csak döglök és nekik benyomnám a mesét, hogy ne zavarjanak a csendes haldoklásban, ha hétvége van, így hétköznap valaki elviszi őket az oviba. Sőt, ha lehet akkor hétvégén a nagyszülők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!