Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A Ti óvodátokban vannak...

A Ti óvodátokban vannak délelőttönként olyan programok, amiért fizetni kell? Torna, tánc, nyelvóra?

Figyelt kérdés
Nálunk egészen a tavalyi évig volt ilyesmikre lehetőség, de idén az új vezető kitiltott minden foglalkozást, legfeljebb délután engedélyezi, pedig mi szülők ragaszkodnánk hozzá..
2013. szept. 16. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen vannak.

Úszás,balett,nyelvóra,és valami verekedő karate talán.

2013. szept. 16. 13:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Sima állami óvodáról írod, ugye? A vezetőnk jogszabályokra hivatkozik, kénytelen leszek belevetni magam a működési szabályzatba azt hiszem.
2013. szept. 16. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Én két oviról tudok nyilatkozni a XI. kerületben. Egyikben sincs délelőtti fizetős foglalkozás. Délutáni viszont igen, bár eltérően: az egyikben középső és nagycsoportosok számára, a másikban 5 éves kortól engedélyezik.
2013. szept. 16. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Délelőtt úszni viszik a gyerekeket (nyilván nem kötelező), délután foci van, kézműveskedés meg zeneovi heti 1x.
2013. szept. 16. 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:

első vagyok

igen,állami ovi

viszont egyik sem kötelező,a három csoportból szedik össze rá a gyerekeket.

Úszni idén pl 15-en járnak,nyelvre 8-an,ezekre jár a lányom is.Előbbi heti 1 alkalom,alkalmanként 500Ft,az uszoda 500 méterre van,átsétálnak,utóbbi heti 2x 90 perc,havi 10ezer körüli az ára (viszont imádja,aranyos a tanárnő aki kijár hozzájuk,első éven eljutottak oda,hogy alap mondatokat tud mondani,számolni,kérdezni,és rengeteg dalt is megtanultak).És még csak most nagycsoportos.

2013. szept. 17. 08:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Még csak kiscsoportos a lányom. Torna,néptánc lesz. Meg most volt ugrálóvár hétfőn.Természetesen nem kötelező.
2013. szept. 17. 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Szintén XI. kerület, és nincs. Van rá rendelet (nem tudom, hogy csak önkormányzati vagy magasabb helyről való). Én személy szerint jónak tartom, hogy nem engedik. Az óvoda nem azért van, hogy ide-oda vigyék a gyereket, hanem hogy játsszon, ill. az óvónő tartson az életkoruknak megfelelő foglalkozásokat.
2013. szept. 17. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!