Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Herpesz megszüntetése nagyon...

Herpesz megszüntetése nagyon gyorsan?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen bazi nagy herpesz a számon..3ra jön a barátom.. holnap fellépés... valami tuti módszer??

2013. márc. 13. 13:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
holnapra tuti nem múlik el akármit csinálsz vele.
2013. márc. 13. 13:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Herpesz tapasz. Kissé drága, kb 4-5000ft. Nem viszi le holnapra, de legalább nem lesz feltűnő.
2013. márc. 13. 13:43
 3/11 anonim ***** válasza:

A későbbiekre: amikor érzed, hogy ki fog jönni, jegeld le.

Furcsának tűnik, de tényleg használ, legalábbis a mi családunkban.

2013. márc. 13. 13:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Amikor érzem, hogy ki akar jönni, azonnal Aciclivir krémmel kenem le. Ha már kifejlett a herpesz, akkor semmit nem tudsz tenni.
2013. márc. 13. 13:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 nap alatt kiszoktam őket nyírni. Sajnos elég herpeszes vagyok. Én is jegelni szoktam meg kenek rá herpesz elleni krémet (patikában lehet kapni) plusz nekem az aloe vera is sokat szokott segíteni, plusz még Carmexet is használok.
2013. márc. 13. 16:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszii a válaszokat.. tapaszom nincs.. nem is lesz.. pénzem nincs rá anyumat meg nem akarom vele izélni.. majd a fogkrém hátha megoldja..meg van herpesz krémem..
2013. márc. 13. 19:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Uhh, tudom milyen rossz nekem múlthéten 2 is kijött :S Nagyon örültem neki.

Én amikor érzem, hogy ki fog jönni egyből bekennem fokhagymával , szerintem nagyon jó. Persze aztán krémet használok napközben(zovirax), de mikor hazajövök a suliból egyből rakok rá.

:)

2013. márc. 13. 19:56
 8/11 A kérdező kommentje:

fokhagymát még nem is nagyon halottam..:O

kipróbálom!:)

pálinkát ajánlották.. hátha.. :DD

2013. márc. 13. 22:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerdán éreztem, hogy lesz, azaz kijött egy kicsi. Carmex-szel kenegettem (tubusos), már nyoma sincs!
2013. márc. 14. 17:28
 10/11 A kérdező kommentje:
én pálinkával kenegettem.. egyre jobb!:D
2013. márc. 14. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!