Miért van, hogy túl gyorsan fejlődök?
Én is 11 évesen kezdtem nagyon nőni. Le sem tudom írni mekkora nyomoréknak éreztem magam:S Alsóban szörnyű volt, aztán felsőben átmentem egy másik suliba és már senki sem cikiz, sőt, én vagyok az egyik legjobb csaj:) Ha van kedved írhatsz privit, kidumálhatjuk:)
12/L
A mai fiatalság elég korán ér, 15 évesen vagyok olyan magas, mint egy ötödikes ( vagy épp egy ötödikes akkora, mint én). És mégis mekkora az a mell ? Lehet, hogy csak te gondolod úgy... Egyéb méreteket is leírhatnál: magasság, cipőméret, menstruáció stb.
Bár mondjuk én 13 évesen nőttem nagyot, akkor a 164 centimmel magasnak voltam mondható, mostmár átlagos.
15/l
Én nekem már 10 évesen nagy melleim voltak..
És már 10 és fél évesen már megjött..
Mert mekkorák a melleid?
Nem tudom elhinni, hogy akkorák, mint valami 19 évesé..(max. ha fiúról van szó XD)
Halóóóó, kérdező !!!
Válaszolj már !!!
Tudod, néma gyereknek az anyja sem érti a szavát...
11 évesen nekem is 80C volt, utána fogyóztam és ment le belőle, de most 18évesen kezd megint akkora lenni, annyi a különbség, hogy most 75C/D.
8évesen kezdett el nőni.
12évesen jött meg.
Én is koránérő tipus voltam, de ez manapság már tényleg egyre korábban kezdődik a lányoknál. Az én teóriám szerint azért, mert egyre több hormon keveredik a nők által kipisilt fogamzásgátlókkal a tisztított csapvízbe és ezek hatással vannak nemcsak a gyerekekre, hanem a felnőttekre is. Pl nagyon sok huszonévesnek az átlagosnál fejletlenebb a méhe, szerintem ezt is okozhatja a sok káros külső tényező, mert míg egy bizonyos ideig serkentőleg hatnak a nem szándékosan bevitt hormonok, később gátlóak is lehetnek.
Remélem azért nem rettentettelek el teljesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!