Jár a gyerköcöd valamilyen tanfolyamra? Mire? (nyelv, tánc, stb. ) Mennyi idős a gyerköc?
4,5 éves, egy éve jár néptáncra, heti 2x1 óra az oviban délután, így nem kell külön hozni-vinni. Mivel tehetségesnek látja az oktató, felajánlotta, hogy ingyen járhatna a kisiskolás-csoportjába, de azt egy másik településen tartja és nem tudom megoldani a gyerek elhordását. Ha minden igaz, angol is indul majd ősszel itt az oviban heti 2 délelőtti foglalkozás, arra be fogom íratni. Illetve ősszel indul rsg és akrobatikus rnr is itt a városban, mindkettő jónevű és megbízható oktatóval, szerintem elviszem hogy kipróbálja ezeket és ha valamelyik jobban tetszik majd neki, mint a néptánc, akkor arra átnyergelhet.
A fiam 3 éves, ősszel ebbe az oviba kerül, az angolra őt is beíratom majd, és ha indul a meghirdetett karate, akkor arra is, ha az nem akkor marad a foci (ha lesz kedve hozzá, mert egyenlőre még nem különösebben focipárti)...
Úszni el szoktunk járni heti 1-2x, de csak ahogy bejön a melegebb idő, tehát késő tavasz-kora nyártól őszig, nyáron meg kb kétnaponta
Köszi a válaszokat :)
4 éves kislányom balettozni szeretne, kipróbáljuk. Meg jó lenne még nyelvet tanulni, de abban bizonytalan vagyok hogy nem-e ér majd rá suliban, de lehet hogy most kezdeni sem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!