Farsangra minden osztálynak készülnie kell egy tánccal, amit előad a többi osztálynak, majd idegeneknek a tornateremben. És még gála is lesz! Nem tudok táncolni. Hogy bújjak ki alóla?
sehogy, kérdd meg,hogy a hátsó sorba állítsanak és merj röhögni saját magadon :D
én sem tudok táncolni, nekem is ez a technikám XD
lány vagyok, nem mindenki lehet táncos lábú XD nem is szeretek és nem is tudok táncolni,de egyszer kilehet bírni XD
meg egyébként is nem árt ha megtanulod kezelni a helyzetet, lesz még egy beavatás gimiben is, na meg szalagavató :)
megmondod ofőnek, hogy nem akarsz részt venni benne. úgy sem tudsz táncolni, csak lerontanád, hagyod érvényesülni a többieket. a délelötti matekórára kötelező bejárni, de senki nem kényszeríthet arra, hogy a farsangon részt kelljen venned. nekem voltak általánosban osztálytársaim, akiket a farsangra sem engedték el, mert féltették őket.
egyébként csak megsúgom a szalagavató sem kötelező, pedig az jóval nagyobb dolog, mint egy hetedikes farsang..
hát nemnagyon bujhatsz ki alola :)
jobb ha megtanulsz táncolni mert tényleg a szalagavaton is kell majd táncolnod. bàtyámnak nemrég volt a szalagavatoja . hát táncban nem valami jo ,többször elvétette a lépést de megtanult és tul van rajta. Neked is ezt kell tenned.Mi is amikor farsangon adtunk elő valami borzadájt ..hát mi röhögögörcsöt kaptunk mert nemtudtuk a lépéseket se . beálsz hátra azt ennyi betanulod a lépéseket és majd az előadásnál a végefele élvezni fogod . 13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!