Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Te, hogy csináltad?

Te, hogy csináltad?

Figyelt kérdés

Amikor még picike volt a 2. baba, és a nagyobb gyerek ovis volt.

Mindenféleképpen babakocsival járnánk oviba, nincs amúgy messze az ovi max. 10 perc. Néha a férjem elvinné a nagyot kocsival, de sokat dolgozik, szóval ez egy hónapban kb. 5x fordulna elő.

Nálunk kicsi az ajtó az oviban, tehát a babakocsi nem férne be sehogy sem, gondoltam hordozóval vinném, amit rá lehet csatlakoztatni a babakocsira, mert kint az udvaron nem fogom hagyni, amíg a nagynak segítek. Tehát azt lecsatolom és abban vinném be az oviba. Tudom nem annyira kényelmes a picinek, de nem sok időről lenne szó max. 30 percről.

Vélemények?

2013. szept. 7. 06:02
 1/4 Jégtánc ***** válasza:
Teljesen jó megoldás.
2013. szept. 7. 06:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó! Semmi gond az ötlettel azért találták ki a racsatolhato hordozót!:-)
2013. szept. 7. 08:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor így fogok tenni. Azt hittem elfuserált ötlet, de csak nem. :)
2013. szept. 7. 09:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Gondolom, van már babakocsitok, azért leírom, én hogyan csinálom majd. Nálunk is ez lesz, ha megszületik a kicsi, gyalog-babakocsival megyünk majd oviba. Én pont emiatt olyan babakocsit vettem, amihez van mózeskosár, így a kicsi abban lesz majd, plusz azt - akárcsak a hordozót - be tudom majd vinni az oviba, amíg a nagynak segítek. Egyébként szerintem a hordozóval sincs a világon semmi baj sem, ahogy előttem is írták, pont az ilyen esetek miatt találták ki a babakocsira csatlakoztatható hordozót. :)
2013. szept. 7. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!