Az elsö idöben amikor elhagyta gyermeked a pelenkat, hogyan csinaltad?
Ne is ültesd rá, majd ő szól, ez a lényeg. Persze néha kérdezd meg, de ne félóránként. Bőven elég 2 óránként megkérdezni. 3 és fél óra sem sok, hogy kibírja, nagyon ügyes a fiad!!! Csak ne görcsölj rá, hogy miért nem pisil, miért nem pisil, hagyd a maga útján, a maga ütemében menjen.
Első gyerekem 2,5 évesen lett szobatiszta, 3 hónap múlva ágytiszta is.
Második gyerekem 2 évesen lett szobatiszta, 2,5 évesen ágytiszta.
Ha kint jön rájuk a pisilés, akkor elviszem őket egy bokorhoz, fához, ahova sikerül és hát igen, sajnos muszáj az utcán néha, bár nem nagyon szeretem ezt. A nagyobbikom bírja tartani hazáig, a pici viszont nem. A játszótéren belül nyilván nem pisilünk, hanem kiviszem őket a kerítésen túlra.
Fiút gondolom meg lehet tanítani állva pisilni, bár ehhez nem tudok hozzászólni, nekem két lányom van.
Enyémek szóltak mindig, hogy köszi anya nem kell többet pelus. Ez így volt a nappali szobatisztaságnál is, a nappali alvásnál is, aztán az éjszakai alvás előtt is.
Volt matracvédőnk, nagy vízhatlan lepedő, erre tettem rá a sima lepedőjüket. Az ágy mellé odakészítettem váltóruhát és váltóágyneműt. De nem nagyon volt rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!