Csaszar utan mennyi idovel csinaltad a kovetkezoket?
-Furdes kadban
-Furdes/wellness/uszas/strand
-szolarium/napozas
-sport (hasizmot erinto feladatok)
-babanal nehezebb dolgok emelese
-sex
-vezetes
-hordozo kendo/kenguru hasznalata
2 honapja volt csaszarom,termeszetesen mar van amit csinaltam ezek kozul mert nem ereztem megterhelonek, vagy hogy a hegem fajna,illetve hogy artana a szervezetemnek.
De kivancsi vagyok,hogy ti megis mennyi idovel utana csinaltatok olyan dolgokat,ami elotte barmikor!
-Fürdés kádban:7 hét
-sport (hasizmot érintő feladatok): kb 2 hónap
-babánál nehezebb dolgok emelése:kb 2 hónap
-szex:7 hét
-vezetés:2 hét
-hordozó kendő:majdnem 3 hónap (csak azért mert akkor kaptuk)
A többit (szoli,strand stb. egyébként sem szoktam)
1.: zuhanyzónk van az emeleten, csak zuhanyozni szoktam.
2.: 3 hónapos korától hordtam babaúszásra a fiamat, 6 hónapos korában voltunk wellneselni
3.: nem járok szoliba, napozni nincs időm
4.: 9 hónapos korától aerobicozom, addig lusta voltam
5.: mikor hazajöttünk a kórházból, rá pár napra már felemeltem a lányomat is (kb 20 kg)
6.: 6 hét
7.: kb. 2 hét
8.: 2 hét (hordozókendő; kengurut soha nem használtam)
Lassan fél éves a lányom.
Fürdés kádban: azóta se, mindig is zuhanyozni szoktam.
Wellness stb: nyárra tervezünk ilyet.
Szoli/napozás: előtte sem, roppant egészségtelennek tartom, illetve a napozás csak annyi szokott lenni, amennyit kint tartózkodok a szabadban.
Sport: még semmi, tej miatt nem merem, nem a hasizmom miatt, az már szerintem bírná.
Emelés: kb. 3 hónapos volt a babám, mikor már mindent emelgettem, mint terhesség előtt.
Sex: 2 hónap után.
Vezetés: nemrég, de egyébként sem szeretek vezetni. Korábban is ment volna.
Hordozó kendő: olyan 2 hetes korában használtuk először, de a lányom nem díjazta, hogy " gúzsba van kötve" benne, ezért nem használtuk, egyébként lehetett volna. Mostanában, hogy máshogy kell beletenni, egyre többet van benne. Most sem rajong érte, de egy darabig azért elviseli, én szeretném, ha beleszokna.
fürdés: 6 hét
strand: csak köv. nyáron
napozás: szintén (de a heget úgyse éri nap, tehát mindegy)
sport: 4-5 hónap
emelés: második császár után 4 nappal felemeltem (betettem a rácsos ágyba) a 2 éves nagyot, aki akkor már legalább 15 kg volt.
szex: 5-6 hét
autó: nemtom, 2 hét?
kendő: 2-3 hónap, de nem a heg miatt, hanem megvártam míg a baba nagyjából tartja a fejét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!