Hozzátáplálás megkezdésénél üveges ételt adtál a babádnak, vagy te csináltad meg neki?
Almával kezdtem. Azt lereszeltem, megette. Aztán jött a barack. Mivel én nem szeretem a barackot, így abból üvegeset vettem, mert olyan pici mennyiséget nem tudok csinálni. El meg nem teszem hűtőbe, mert megbarnul, és gusztustalan.
Aztán banánt tettem az almához. Nem ette meg. Barackot tettem az almához, nem ette meg. Vettem üvegeset, és megette.
Főzelékből sütőtökkel kezdtem, annak meg nem volt szezonja, így üvegeset kapott. Cukkinit, brokkolit, krumplit, répát, céklát főztem neki, vegyesen is. Nem kellett neki.
Üvegesből megeszi az összes sütőtököset, a gesztenyéset, és a paradicsomosat. Ennyi. Más nem kell. Hiába kínálom, egyszerűen nem hajlandó megenni a házi kosztot.
Így marad az üveges, de nem adtam fel. Főzök, kínálom, kiöntöm. Most ez megy nálunk. :(
Dettó, az előző :-)
üvegessel kezdtünk, most 10 hós és kezdek neki főzögetni, mert már kicsit többet eszeget, mint eddig :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!