Normális ha ? : reggel 10:15kor jeleztem hogy a kisfiam holnap mehet oviba, de az óvónő azt írta hogy már kihúzta holnapra a kisfiam, pedig hétfőn írtam neki hogy a dokihoz ma (kedden) megyünk es rögtön irni fogok ha szerdán vihetem.
Mennyire normális ez?
Az óvoda szabályzatot elolvastam és nem volt benne az hogy előző nap 10 vagy 11ig kellene szóljak.
Nagyon fontos lett volna hogy holnap menjen a kisfiam oviba, úgy érzem kész akarva alám tesznek.
Igen nálunk is 9 ig kell szólni.De olyan meg sose volt,hogy ne jutna kaja
...mindig van olyan ,hogy lebetegszik egy gyerek de mondok jobbat,van ahol jó fej az óvónő,és jut kaja annak is akinek nem szóltak,és van olyan amikor jutna kaja,de végülis egy gyerekkel így kevesebb😀Bocsi a barátnőm dadus.Sok cifra dolgot hallottam tőle .
ma 15:56 Ha ez így van az oviban ahogyan leírtad akkor teljesen rendben van, hiszen megoldják a gyermekek ellátását, ha hibázott a szülő, akkor is.
Sok cifra, (vagy ennél még sokkal cifrább?)dolgot pedig szinte minden munkahelyen létezik.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!