Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Normális ha ? : reggel...

Normális ha ? : reggel 10:15kor jeleztem hogy a kisfiam holnap mehet oviba, de az óvónő azt írta hogy már kihúzta holnapra a kisfiam, pedig hétfőn írtam neki hogy a dokihoz ma (kedden) megyünk es rögtön irni fogok ha szerdán vihetem.

Figyelt kérdés

Mennyire normális ez?

Az óvoda szabályzatot elolvastam és nem volt benne az hogy előző nap 10 vagy 11ig kellene szóljak.

Nagyon fontos lett volna hogy holnap menjen a kisfiam oviba, úgy érzem kész akarva alám tesznek.

nov. 5. 11:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
29%
Honnan húzta ki? Étkezés miatt kell ez a húzgálás vagy mi? Mert szerintem egy telefonnal azt is meg lehet oldani, nem délután 5kor szóltál. Én a helyedben kicsit erőszakosabb lennék.
nov. 5. 11:16
 2/21 anonim ***** válasza:
95%

Ez a "kihúzta holnapra" ez az ebédet jelenti?

Nálunk reggel 9-ig kellett jelenteni, ha nem ment vagy ment a gyerek.

Neked a magad óvodájával kellett volna ezt megbeszélned. Ha náluk is így van, akkor ők se tudnak mit csinálni.

Ilyenkor két eset lehetséges: ha nagy valószínűséggel mehet a gyereked, akkor lejelented előző munkanap, hogy megy a gyereked. Ha bizonytalan, akkor az orvosnál a doktornőt kéred, hogy egy napot még hadd legyen otthon, mert az ebédjét már nem tudod lejelenteni.

Ha szereplésről van szó (pl. Márton-nap), akkor bemehet csak a szereplésre is.

nov. 5. 11:19
 3/21 anonim ***** válasza:
83%

Normális.

Nem szóltál időben.

Nálunk 9 a határ. Ha addig nem szól a már hiányzó anyja, hogy megy a gyerek, akkor kihúzzák.

nov. 5. 11:28
 4/21 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk reggel 9-ig kell lejelenteni az étkezés miatt. Ha addig nem történik meg, akkor nem mehet a gyerek. Én ilyenkor nem mondom le az ebédet. Ha mehet szuper, ha nem, akkor elmegyünk az ebédért. Sok óvodában így működik.
nov. 5. 11:28
 5/21 anonim ***** válasza:
94%
26 éve vagyok óvónő, lassan 10 éve vezető. Hivatalosan 9-ig kell lejelenteni a gyereket, havi 1-2 alkalommal simán meg bírjuk oldani hogy egy gyerek sem fog éhen halni ha a szülő elfelejt szólni.
nov. 5. 12:23
 6/21 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk is 9-ig kell jelezni a másnapi étkezést.
nov. 5. 12:23
 7/21 A kérdező kommentje:

Az óvoda szabályzatában nincs leírva pontosan meddig kell jelenteni pedig utánna néztem.

A bölcsődébe 12ig kellett bejelenteni, itt azt mondták 11ig.

Honnan jön ez a 9óra?

nov. 5. 13:04
 8/21 anonim ***** válasza:
90%
Ha azt mondták, hogy 11-ig kell jelenteni a másnapi ebédet, akkor kérdezz rá, hogy miért nem jó, ha 10.15-kor jelezted.
nov. 5. 13:28
 9/21 anonim ***** válasza:
34%

8# nem kérdezek rá mert nem szeretek kötekedni.

De igazad lenne.. l

nov. 5. 13:59
 10/21 anonim ***** válasza:
82%

"Honnan jön ez a 9óra?"

Onnan, hogy a rendelt adagot le is kell jelenti a szolgáltató felé, aki megfőzi, leszállítja. Nálunk 33 óvodára főznek egy helyen.

Nyilván valami kis helyen elég lehet később szólni.

nov. 5. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!