Normális ha ? : reggel 10:15kor jeleztem hogy a kisfiam holnap mehet oviba, de az óvónő azt írta hogy már kihúzta holnapra a kisfiam, pedig hétfőn írtam neki hogy a dokihoz ma (kedden) megyünk es rögtön irni fogok ha szerdán vihetem.
Figyelt kérdés
Mennyire normális ez?
Az óvoda szabályzatot elolvastam és nem volt benne az hogy előző nap 10 vagy 11ig kellene szóljak.
Nagyon fontos lett volna hogy holnap menjen a kisfiam oviba, úgy érzem kész akarva alám tesznek.
nov. 5. 11:12
11/23 anonim válasza:
Kérdező, a 9-es válaszban elfelejtettél nicket váltani...
Gondolom, ez megint egy köpködjük az ovit kérdés akart lenni, csak senki nem ugrott rá...
12/23 anonim válasza:
Nálunk is 9, mert akkor telefonálják le a másnapi ebéd megrendelést.
13/23 A kérdező kommentje:
Utolsó:
1: Nem én voltam a 9es, valaki feltehetően blöffölt.
2: Nem köpködte senki se az ovit
3: Ne állíts olyat ami nem igaz, és ne kötekedj
4: Ne offolj benne van a szabályzatban stb
Ne írj ha normális válaszra képtelen vagy
nov. 5. 17:12
14/23 A kérdező kommentje:
#az utolsó előttinek ment a fenti komment
nov. 5. 17:13
15/23 anonim válasza:
13, aha, mert nincs jobb dolga itt senkinek, hát a kérdező nevében válaszolgat 😂
16/23 A kérdező kommentje:
13# pont ugyanúgy mint neked semmi dolgod csak kotekedni
nov. 5. 17:26
17/23 A kérdező kommentje:
15#nek
nov. 5. 17:26
18/23 anonim válasza:
Nálunk is 9-ig kell szólni, ha másnap már menne a gyerek. Bölcsődében 12-ig kellett. Most úgy csináljuk, hogy ha már úgy látom, mehet a gyerek, akkor időben szólok, vagy pedig kérem az orvost, hogy még egy napra írja ki. Szerintem tisztázd le az óvónőkkel, most akkor hogy is van ez, hogy legközelebb ne legyen probléma belőle. Vagy nézd meg az óvoda házirendjében.
19/23 anonim válasza:
Nálunk 10ig kell jelezni.
Ha nálatok 11et mondtak, akkor kérdezz rá, és tisztázd.
20/23 anonim válasza:
Teljesen normális. De nálunk ezt elmondtak előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!