Megfázítják a gyereket az óvodába?
Figyelt kérdés
Máshol is levetkőztetik a gyereket pólóra, mikor kb 21 fok van az oviba.. egy nap után beteg. Nagyon mérges vagyok.okt. 25. 08:00
11/29 A kérdező kommentje:
Miértit adjak rá? Van rajta triko, rövid vagy hosszu ujju polo( ami szintén vékony ) meg egy vékony pulcsi.
okt. 25. 08:28
12/29 anonim válasza:
ha trikóban meg pólóban megfázik, ott nagy baj van.
Ne adj rá rövidujjút, vagy ne vékony és vastag legyen rajta a trikó felett, hanem valami a kettő között. Pont.
13/29 A kérdező kommentje:
Az óvónők meg pulcsiban, köpenyben vannak. A 21 fokot nem tudom, mivel nincs hőmérő, csak kb.
Csak azt nem tudom, hogy akinek nincs aki vigyázzon a gyerekére, az hogy oldja meg, hogy ne rúgják ki a munkahelyéről.
okt. 25. 08:41
14/29 anonim válasza:
Megfázítják🤣🤣🤣
21 fokban elég a póló.
15/29 anonim válasza:
de ha nektek ez hideg, az óvónők pulcsiban vannak, te miért pólót adsz a gyerekre????
16/29 anonim válasza:
A gyerekeknek más a hőérzete. Az enyém fázós, reggel van hogy még kéri, hogy maradjon a pulcsi és úgy megy be, más meg bemegy pólóban. Ha melege van napközben, leveszi. Ettől nem lesz senki beteges. Hány éves? Ha most kezdtétek az ovit, akkor a betegeskedés normális, nagycsoportra nagyságrendekkel jobb lesz.
17/29 anonim válasza:
21 Cban nem eleg egy rovidujju polo! En 2 retegben is fazok ulni 21 C-ban,raadasul a foldon a szonyegen ulnek. Nalunk az oviban 25C van, mindenki rovidujjuban,de otthon 22-23Cban vekony rovidujju es hosszuujjuban vannak a gyerekek.
18/29 A kérdező kommentje:
4 éves,második évet kezdte az oviban..első évben kb. 5 napot járt egy egy hónapban. Mivel nem tudjuk kire hagyni, így én még itthon ülök munka nélkül.
okt. 25. 09:37
19/29 anonim válasza:
Megnéztem, nálunk 20 fok van most és itt ülünk pólóban és sima melegítő nadrágban a kicsivel, a fiam meg panaszkodik, hogy az oviban mindig hulla meleg van ehhez képest, úgyhogy sosincs rajta pulcsi. És eddig csak egyszer volt náthás, pedig idén kezdte az ovit. Úgyhogy a 21 foktól nem lesz beteg.
20/29 anonim válasza:
Szoljon a gyerek, hogy fazik, ha egyaltalan fazik. Ketlem, hogy akkor ne engednek felvenni a pulcsit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!