Magánóvodában ez normális?
Figyelt kérdés
Azoktól szeretnék kérdezni akinek a gyereke magán óvodába jár.
Kiküldték az ovitól hogy miket kell majd vinni szeptemberre. A tisztasági csomagban szerepel wc papír, papírtörlő, folyékony szappan, szalvéta, stb..
Én naívan azt gondoltam, habár semmi tapasztalatom, hogy ezeket magán óvodába nem kell vinni, hiszen fizetünk érte.
Másnál hogy van ez?
aug. 3. 17:52
1/8 anonim válasza:
Ott bármi normális lehet. Megegyezés kérdése, hogy mit tartalmaz a díj és mit kell még vinni.
Államiban nem normális.
2/8 anonim válasza:
Mi még államiba is visszük ezeket fél évente.
3/8 anonim válasza:
Sok magán ára ezeket nem tartalmazza. Ott a kaját meg a megörzést fizeted meg. Ennyi. Mi is rendszeresen hordunk az államiba.
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem normális.
Mi még az államiba se viszünk ilyesmit, csak kreatív cuccokat, rajzlapot...stb.
6/8 anonim válasza:
Nálunk nem kell semmi ilyesmit vinni. A bölcsiseknek pelenkát se. (Bölcsi és ovi egyben.)
Egyedül fogkefét kell mindig vinni.
7/8 anonim válasza:
Egészen biztosan fel van valahol tüntetve, hogy mit foglal magába a havidíj. Ha abban felügyelet szerepel csak, akkor minden mást külön kell fizetni, vagy bevinni.
8/8 anonim válasza:
A szerződésedben benne kellene lenni többek között ennek is ( nyitvatartás, ügyeleti idő, díjak, havi térítés). Két gyerekem járt magánoviba, 5 év alatt a havidíjon kívül max üres konzervdobozt meg mũanyag kupakot vittünk. Semmi pipere meg fogkefe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!