Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Az oviban van pörgőhinta, amivel a gyerekek egymást hajtották. A kislányom ma leesett róla és a lábfejét beütötte, a vádlija és a lábfeje közti részen sebes lett neki, olyan szinten hogy a föld és a zokni hozzáragadt a sebhez, úgy kellett itthon letépni a sebről a zokniját. A kislányom szólt a "baleset" idején az ovónőknek, de nem csináltak vele semmit. Nem mosták le neki, le sem fertőtlenítették, semmi sem. Nem ez az első alkalom, hogy nem csinálnak meg valamit, de eddig mindig csak kisebb dolgott felejtettek el. A mai nap folyamán ez teljesen kiakasztott engem. Egy ovónő feladata nem az lenne, hogy a gyerekekre figyeljen és nevelje őket?máj. 28. 16:35
1/27 anonim válasza:
Nem normális. Nálunk ha csak egy kicsi seb is van lefertőtlenítik, ha vérzik bekötik. Kérdezd meg, hogy miért nem látták el a sérülését.
2/27 anonim válasza:
Elvileg az ovónöknek meg kellett volna nézni.
De az nem normális, hogy te meg "letéped" a gyerekröl a sebbe ragadt zoknit, a normális az lett volna, ha beáztatod elöször, hogy nem okozz neki külön evvel is fájdalmat.
3/27 anonim válasza:
Ez valóban nem normális. El kellett volna látni rendesen a sérülést.
4/27 anonim válasza:
Várom holnap, hogy beszámolj, hogy mit szólt az óvónő és a vezető óvónő (ne hagyd ki!), mikor számonkérted. Ez kifejezetten nagyon durva szakmai mulasztás. Szélsőséges esetben halálhoz is vezethet, ha egy baleset után nem ellenőrzik a gyerek állapotát. Nincs ott másik óvoda? Eleve azt se kellett volna hagyniuk, hogy a gyerekek ilyen erősen megpörgessék.
5/27 A kérdező kommentje:
#2 először nem láttam, hogy sebes a lába, azt hittem valami mástól ragadt össze, nem egyszer volt olyan hogy a gyerek össze volt ragadva amikor elmentem érte (pl sártól, homoktól).
máj. 28. 17:23
6/27 anonim válasza:
Nem normális, de ha nem szólt róla, akkor nem veszik észre.
8/27 anonim válasza:
Mindenképp holnap beszelj az óvodavezetòvel és a problémás óvónőkkel. Elég nagyot kellett a gyereknek esnie, hogy a zoknin, cipőn át megsérüljön, valószínűleg akkor a jatek soran sem szólnak, ha valami mar veszelyes kategória. Lehet ez most "kisebb" sérülés, de ebbol szoktak később a komolyabb bajok lenni..meg mi sertette meg, ez se mind1, a nagyobb a seb homok kerul a sebbe es nem takaritjak ki, tetanusz veszelyes. En elmondanám a kis mulasztasokat is, ha már ott vagyok, hogy ez nem az első eset, eddig türelmes voltál.
9/27 anonim válasza:
Kedves 7! Ha már ilyen szépen kérdezel. Egy ovis, legalábbis az enyém, amikor ovis volt, beszélt össze-vissza, egyáltalán nem lennék benne biztos, hogy szólt.
10/27 anonim válasza:
"először nem láttam, hogy sebes a lába"
Akkor az óvónőnek miért kellett volna?
Azért mielőtt letámadod a vezetőt kérdezd meg szépen az óvónőtől, hogy mi történt. Lehet nem is szólt a kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!