Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Az oviban van pörgőhinta, amivel a gyerekek egymást hajtották. A kislányom ma leesett róla és a lábfejét beütötte, a vádlija és a lábfeje közti részen sebes lett neki, olyan szinten hogy a föld és a zokni hozzáragadt a sebhez, úgy kellett itthon letépni a sebről a zokniját. A kislányom szólt a "baleset" idején az ovónőknek, de nem csináltak vele semmit. Nem mosták le neki, le sem fertőtlenítették, semmi sem. Nem ez az első alkalom, hogy nem csinálnak meg valamit, de eddig mindig csak kisebb dolgott felejtettek el. A mai nap folyamán ez teljesen kiakasztott engem. Egy ovónő feladata nem az lenne, hogy a gyerekekre figyeljen és nevelje őket?
máj. 28. 16:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
71%
20, sérülés, amit az anya se vett észre, a gyerek meg se említette. de azért köpködjük már az óvónőket, ugye?
máj. 29. 09:16
 22/27 anonim ***** válasza:
21%
Mert addigra már elfelejtette a gyerek. És? Attól még az óvónőnek kell felügyelnie a gyerekeket, és látnia kell a balesetet. A gyerek pedig biztos, hogy szólt, mert fájt neki. Egy ilyen sérülés nem olyan, aminél csak tovább játszik a gyerek szó nélkül.
máj. 29. 09:27
 23/27 anonim ***** válasza:
51%
22, ha beleragad a zoknid a sebedbe, és úgy mászkálsz, azért nehezen felejted el...
máj. 29. 09:40
 24/27 anonim ***** válasza:
28%
Ha már nem fáj neki, akkor elfelejti. A beragadás nem jelent fájdalmat, csak a nedvek és a por keveredését.
máj. 29. 09:55
 25/27 anonim ***** válasza:
76%
Nem kell ám annyira védeni a nemtörődöm ovonoket. Igaz, én bölcsiben dolgoztam, de ott is állandóan az ment az idősebb, kiégett kollégáktól, hogy ültek a padon, beszélgettek, néha éppen arról, melyik gyereket miért utálják, és milyen idiota. Nem annyira rendultek meg, ha valami bajuk esett, néha még be is szóltak, hogy hogy lehet ilyen béna, stb...tudom, rossz lehet ilyet olvasni, de a legtöbb gyermekintézményben sajnos ez megy, ahol gyakorlaton voltam, ott is ez volt, ezért miután eljöttem a munkahelyemrol, megfogadtam, hogy soha többet ilyen helyen nem dolgozok, mert ennél több rosszindulatot, ráadásul gyerekek felé, én még sehol nem láttam! :(( nyilván tisztelet a kivételnek, de ilyen kiégett banyak sajnos szerintem mindenhol sokan vannak. :/ a szülőkkel persze mezesmazasok, de azt nem látják, mi van a színfalak mögött...
máj. 29. 10:27
 26/27 anonim ***** válasza:
24%
25, épp ezért kellene elmenned óvónőnek, hogy te jobban csináld. Vagy re is ilyen lennél attól félsz?
máj. 29. 12:44
 27/27 anonim ***** válasza:
78%
26# nem megy az értő olvasás? Dolgoztam ilyen közegben, nem, nem ilyen voltam. Imádtam a gyerekeket, lelkiismeretesen dolgoztam. Igen, ezért velem is szemetkedtek a kiégett banyak, mert nem álltam be a sorba...
máj. 29. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!