Ovis ballagasi video 39500 ft . Nemsok ez?
Figyelt kérdés
Felvette egy videos a ballagast az oviban es pendrivera rateszi nekunk megvagva gondolom. Aki keri annak 39500 ft ot kell fizetni plusz 5000 ft a pendrive. Ha te viszel pemdriveot akkor “csak” a 39500 ft ot kell kifizetni … nagyon sokallom ezt az osszeget. Mas oviban is ennyi ?jún. 5. 16:26
11/14 anonim válasza:
Akkor viszont olcsó. Esküvőre videós szerintem már olyan fél millió körül lehet (4 éve volt 300.000 Ft), amiért egy kB 6 órás időtartamból kapsz jó esetben egy 30 perces meg egy 3 perces videót, rosszabb esetben egy 10 perceset.
12/14 anonim válasza:
Szerintem azért nem adja az egész csoportnak olcsóbban a videót, mert akkor egy valaki venné meg, a többiek meg lemásolnák tőle. Ez nem olyan, mint az ovis fotózás, hogy ott készülnek egyéni képek is.
13/14 anonim válasza:
Épp azon gondolkodtam, ha fejenként ennyi, akkor elég lenne, ha 1 szülő venné meg, amit összedobnak, mert ki fizetne egymaga ennyit? Aztán lemásolja a többieknek. De így már világos.
14/14 anonim válasza:
Töröm a fejem, hogy jöhet a dajka képbe, ilyen információnál, mikor ilyen dolgokról csak az óvónő kompetens a tájékoztatásban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!